Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 11 nov 2021
Leestijd: 1 minuut

LOEWE lanceert kerstcampagne vol coziness en de fijnste kerstcadeaus voor onder de boom

Modehuis LOEWE bereidt zich voor op de feestdagen met de nieuwe Gifting Collection, speciaal voor de aankomende kerstdagen. De collectie omvat een reeks aan kleine lederwaren, handtassen en speelse designs en de foto’s in de campagne zorgen er direct voor dat we zin hebben in de feestdagen.

Let’s get cozy.

LOEWE lanceert Gifting Collection

De Gifting Collection van LOEWE bevat een breed scala aan kleding en de meest iconische LOEWE-tassen aller tijden – de Puzzle, de Amazona en de Flamenco-tas. Alle tassen zijn voor de feestdagen opnieuw ontworpen in nieuwe kleuren en maten. Op zoek naar een kleiner kerstcadeau? Niet getreurd, want LOEWE komt ook met een selectie aan kleine lederwaren, zijde en genoeg accessoires, zoals riemen en zonnebrillen, in de collectie.

Tyler Mitchell/Loewe

Daarnaast komt het modehuis met de Voysey-capsulecollectie, geïnspireerd op het werk van de Engelse architect, meubelontwerper en lid van de Arts & Crafts-beweging Charles Francis Annesley Voysey. De collectie omvat prêt-à-porter stukken, kleine accessoires en een selectie iconische tassen, zoals de Puzzle of de Hammock, met de meest representatieve kunstwerken van de kunstenaar. De prachtige stukken zijn vastgelegd als ornamenten aan een kerstboom door fotograaf Tyler Mitchell. Mocht je nog op zoek zijn naar het perfecte kerstcadeau, dan weet je waar je moet zijn: bij LOEWE.

Tyler Mitchell/Loewe
Tyler Mitchell/Loewe

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.