Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 11 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze memes vertellen wat we allemaal dachten tijdens het kijken van Love Hard

Wij weten niet wat jij dit weekend hebt gedaan, maar wij hebben Love Hard op Netflix gekeken. De romantische komedie heeft ons hart gestolen en een ding is zeker: we zijn klaar voor de kerst. Nu we aan het wachten zijn op de volgende kerstfilm van Netflix, delen wij memes die vertellen wat we allemaal dachten tijdens het kijken van Love Hard.

Ze zijn ontzettend herkenbaar.

Love Hard

De Netflix-film Love Hard gaat over Natalie Bauer – gespeeld door Nina Dobrev – die ontzettende pech heeft in de liefde. Ze schrijft over haar verschrikkelijke dates, maar wil het liefst echte liefde vinden. Daarom meldt ze zich aan op een datingapp en tot haar verbazing ontmoet ze de man van haar dromen. Na twee weken besluit ze hem op te zoeken voor kerst, maar ze komt er al snel achter dat ze het slachtoffer is van catfishing. Deze romantische komedie neemt je mee in het verhaal van Nathalie en haar poging om verliefd te worden deze kerst.

Love Hard Netflix tweede deel
Netflix

Fans waren er snel bij. Toen de film op 5 november online kwam gingen fans direct los op Twitter. De meeste reacties waren ontzettend positief, maar niet iedereen was blij met een een belangrijk plotpunt in de film. Dit werd ook uitgebreid besproken, want fans hadden namelijk allemaal dezelfde kritiek op de Netflix-film.

Memes

Fans vragen zich na het zien van Love Hard af of Netflix een tweede deel gaat maken van de kerstfilm. Wij verwachten van wel, want Netflix staat erom bekend meerdere versies te maken van hun kerstfilms. Dit betekent helaas wel dat – als er een tweede deel komt – we nog een jaar moeten wachten. Gelukkig delen fans op Twitter de leukste memes die precies vertellen wat wij dachten tijdens het kijken van Love Hard. Wij zetten ze voor je op een rij:

1. I’m not crying, you’re crying

2. Het is nooit te vroeg voor een Kerstfilm

3. We houden van een cheesy kerstfilm

4. Online dating

5. Iedereen houdt van de ietwat gekke oma

6. Het einde van de film

7. Die Hard is wel een Kerstfilm

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.