Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 10 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Zo zit je vandaag front row bij de Louis Vuitton Fall/Winter 2021-2022 show tijdens Paris Fashion Week

Hoewel de bruisende modeweken nog steeds vooral digitaal worden gehouden, zijn de shows er niet minder op. Een bijkomend voordeel: iedereen zit front row bij de digitale shows. Vandaag vindt de Louis Vuitton Fall/Winter 2021-2022 show plaats als afsluiter van Paris Fashion Week en wij vertellen je precies hoe je op de eerste rij kunt zitten.

En we verklappen je alvast: dat wil je.

Louis Vuitton Fall/Winter 2021-2022

Paris Fashion Week is aan een eind gekomen. Van 1 tot 10 maart 2021 werden de mooiste collecties gepresenteerd aan het grote publiek. De vorige modeweek ging al digitaal en deze keer worden de grote shows wederom en misschien wel meer dan ooit digitaal getoond. Dinsdag zagen we Christian Dior, Balmain en Giambattista Valli, gisteren was het de beurt aan Chanel en Miu Miu en vandaag, op de laatste dag van de modeweek, sluit Louis Vuitton af. En dat belooft veel goeds.

De meeste merken bieden livestreams via Instagram en hun website aan. Zo ook Louis Vuitton, want vandaag kun je de show om 14:00 uur via de website en Instagram van Louis Vuitton bekijken. En wij verklappen je alvast hoe je dat precies doet.

Livestream

Modehuis Louis Vuitton kiest voor de Fall/Winter 2021-collectie voor het presenteren van een online show. Op zowel Instagram als hun eigen website kun je genieten van de unieke show die zoals gewoonlijk wordt gehouden in het Louvre in Parijs. Voor Fall/Winter 2021 heeft Nicolas Ghesquière wederom een unieke collectie ontworpen.

Voor een selectie aan tassen werkt hij samen met het Italiaanse designatelier Fornasetti. Met nieuwe ontwerpen en herinterpretaties van iconische modellen, weerspiegelen de tassen historische beelden terwijl ze Fornasetti’s prachtig geïllustreerde wereld combineren met het hedendaagse design van Nicolas Ghesquière. We zeiden het al: dit wil je niet missen. Bekijk de show om 14:00 uur hieronder of via de officiële kanalen en website van Louis Vuitton.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.