Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 5 okt 2021
Leestijd: 1 minuut

Zo zit je vandaag front row bij de Louis Vuitton Spring/Summer 2022-show

Hoewel de bruisende modeweken alweer langzaam in fysieke shows opstarten, worden de shows sinds de pandemie ook via een livestream laten zien. Een bijkomend voordeel: iedereen zit front row bij de digitale shows. Vandaag vindt de Louis Vuitton Spring/Summer 2022-show plaats tijdens Paris Fashion Week en wij vertellen je precies hoe je op de eerste rij kunt zitten.

Wij vertellen je alles over de show van het Franse modehuis en delen waar je de show kunt bekijken.

Louis Vuitton Spring/Summer 2022

Paris Fashion Week sluit een modemaand af van shows in New York, Londen en Milaan met een vol programma van catwalks en evenementen van 27 september tot 5 oktober. In totaal vonden er 37 fysieke catwalkshows plaats en houden veel merken ook vast aan het digitale format van een livestream waardoor het grote publiek de show op hetzelfde moment kan zien.

Nicolas Ghesquière onthult vandaag de Louis Vuitton Cruise 2022-collectie via een livestream die te bekijken is via de website van het merk. Het Franse modehuis houdt andere details nog geheim, maar het belooft natuurlijk weer een spektakel te worden. De show is om 19:00 uur te bekijken via de website en belangrijkste sociale kanalen van het merk te zien. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de show hieronder te bekijken. Eén ding is zeker: het belooft weer een prachtige collectie te worden, dus pak je wishlist er maar alvast bij.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.