Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 5 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Squid Game in één klap uitgekeken? Dan wil je deze series ook zien

Squid Game is dé Netflix-hit van het moment. De serie staat sinds vorige week wereldwijd in de top 10 van de streamingdienst en breekt de Netflix Original record na record. Ook in het land van herkomst, Zuid-Korea, is de serie populairder dan ooit. Nog nooit was een Netflix-serie zo succesvol in het land. Door de populariteit van Squid Game is de kans groot dat je de serie al hebt uitgekeken en toe bent aan iets nieuws.

Wij zetten de beste series na Squid Game op een rij.

1. 3%

3% speelt zich af in een dystopische wereld waar alleen de elite een weelderig eiland mag bewonen, terwijl de rest van de bevolking worstelt met armoede. Mensen krijgen maar één kans om gered te worden van ellende.

2. Sense8

In Sense8 zijn acht vreemden verbonden door een gewelddadige visie en het vermogen om met elkaars gedachten te communiceren. Terwijl ze deze vreemde gebeurtenis onderzoeken, reageert een mysterieuze organisatie door ze op te sporen. Als je fan bent van Squid Game, wil je deze zeker zien.

3. Nerve

Gestrest over het betalen van collegegeld en het achterlaten van haar moeder, besluit Vee (Emma Roberts) op de middelbare school Nerve te spelen, een online game waarin deelnemers geld kunnen winnen door te strijden in uitdagingen.

4. The Platform

The Platform volgt gevangenen in een dystopische wereld, waar ze in verticale cellen worden vastgehouden en toekijken hoe medegevangenen boven goed worden gevoed, terwijl de rest moet verhongeren.

5. Alice in Boderland

Arisu (Kento Yamazaki) en vrienden moeten strijden in gevaarlijke spellen om een ​​vreemde aanval op Tokio te overleven. Als het ze niet lukt zullen de concurrenten worden geëlimineerd van de aardbodem.

6. Parasite

In de met een Oscar bekroonde film Parasite bedreigt een extreem verschil de relatie tussen de rijke familie Park en de worstelende Kim-clan. De Zuid-Koreaanse film is net als Squid Game een must-see.

TikTok gaat compleet los na deze virale Squid Game-theorie over de arbeiders en spelers in de serie

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.