Emma Toussain
Emma Toussain Modenieuws 27 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

Louis Vuitton geeft déze pop-up store een flinke upgrade (en jij kunt ‘m bezoeken)

Nieuws voor alle Louis Vuitton-fans onder ons.. de pop-up store in De Bijenkorf in Amsterdam heeft een upgrade gekregen. De winkel opende vorig jaar in september en heeft nu een zomers tintje gekregen. Leuk om binnenkort te bezoeken!

Louis Vuitton Amsterdam

Louis Vuitton heeft al een permanente boetiek, maar dus ook sinds vorig jaar een pop-up store. Deze winkel is speciaal voor heren (valentijnscadeautje?)en stond tijdens de opening helemaal in het teken van de Fall in Love-collectie. Het interieur bestond toen uit oranjekleurige, typische jaren 70 setting. Inmiddels heeft de pop-up dus een kleine make-over gekregen en is de kleur veranderd van oranje naar paars. Fris, zomers en helemaal ready voor een nieuw seizoen.

Louis Vuitton
Louis Vuitton

Het high-end merk is on a roll. Onlangs lanceerden ze een collectie in samenwerking met de kunstenares Yayoi Kusama. De 93-jarige vrouw heeft een bijzonder portfolio en de collectie is dan ook geschoten met de grootste modellen van deze eeuw. Denk aan Gisele Bündchen, Bella Hadid en Karlie Kloss. Toch is het niet de eerste keer dat de kwaststreken van (the one and only) Kusama de collectie van Louis Vuitton verrijken. Yayoi Kusama sloeg namelijk al voor de tweede keer de handen ineen met het populaire modemerk. De eerste keer nodigde LV verschillende kunstenaars, waaronder Takashi Murakami en Richard Prince, uit om hun eigen draai te geven aan een ontwerp van LV. Nu, exact tien jaar later, is de samenwerking exclusief met Kusama, ter ere van de tiende verjaardag, wat het uiteraard extra speciaal maakt.

Louis Vuitton opent culturele én culinaire tentoonstelling ‘LV DREAM’ in Parijs

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.