Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 8 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Madonna twerkt in lingerie op TikTok en fans maken zich zorgen

Madonna mag dan wel 64 jaar op de teller hebben, ze laat zich niet tegenhouden door haar leeftijd. Afgelopen vrijdag post ze een TikTok waar ze in vrijheid danst in lingerie, living her best life. Niet iedereen is enthousiast, want sommige fans maken zich zorgen om haar gedrag de laatste tijd.

She’s getting Into The Groove. 

Madonna twerkt in lingerie op TikTok

In de video, die vrijdag online kwam, zien we Madonna eerst een paar seconden in de camera staren. Vervolgens begint ze te dansen – en daar komt een hoop jiggling en twerking bij kijken. Het feit dat ze enkel lingerie en een netpanty draagt, zorgt volgens velen voor een ietwat ongebruikelijke video.

@madonna

♬ L$d – Luclover

Fans reageren bezorgd

Dat de Queen of Pop graag de ‘grenzen’ opzoekt, is niet nieuws. Toch is deze video voor fans reden genoeg om hun zorgen te uitten in de comments. ‘This is not the Madonna I know.’ schrijft iemand onder de video. Een ander schrijft ‘not gonna lie, I LOVE Madonna but this is tragic….‘ en iemand anders comment ‘Getting worried about ya, Madonna.’

Toch zijn er ook een heleboel fans die de lol er wel van inzien en vinden dat ze mag dansen hoe ze wil. As she should. Iemand schrijft ”Madonna has always been controversial. Why did y’all think she would change with age lol. Love her!” en iemand anders “She’s such a vibe. When I’m her age, I wanna be this free, full of life and not giving a damn.”

Laten we eerlijk zijn, dit is niet de eerste keer dat Madonna danst en zich schaars kleedt op TikTok. Het popicoon heeft een duidelijke stijl. Zo laat ze zelf ook al weten dat ze danst zoals ze wil, draagt wat ze wil en doet zoals zij zelf wil.

@madonna

♬ original sound – ar1esluver

Madonna is trots op haar lichaam. Onlangs plaatste ze een topless foto op Instagram ter ere van haar Erotica album, je leest er hier alles over.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.