Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 30 okt 2022
Leestijd: 1 minuut

Popicoon Madonna poseert topless op Instagram Story

Ze mag dan wel 64 jaar oud zijn, maar dat weerhoudt popicoon Madonna er niet van om haar lichaam te verhullen, of achter de geraniums te gaan zitten als een bijna-pensionado. Ter ere van het 30-jarige jubileum van haar album ‘Erotica’ plaatst ze heel wat sexy kiekjes op Instagram, waarvan ook één zonder top.

Madonna gaat topless

Dat Instagram geen fan is van borsten (of specifieker, tepels op een vrouwenlichaam) dat is al langer bekend. Daarom bedekt ze zichzelf met 2 emoji’s – een lolly en een zak dollars. Geef daar maar je eigen draai aan, maar het is niet te ontkennen dat ze nog graag in de spotlight staat én dat ze pronkt met haar lichaam. Zouden wij ook doen, op die leeftijd.. she is killing it!

Instagram @madonna

The Queen of Pop doet ook mee met de ‘bleached eyebrows’ trend en haar haar heeft een bijzondere strawberry blonde tint. Niet dat iemand daar ook maar naar kijkt, maar het laat wel zien dat ze op de hoogte is van the latest trends.

Shocking

Het is niet de eerste keer dat Madonna haar volgers ‘shockeert’ met een van haar foto’s op mediaoptredens. Tijdens een bezoek aan Jimmy Fallon dook ze op tafel, waardoor haar billen te zien waren. Of het een act was of niet was niet duidelijk, maar ook Jimmy schrok behoorlijk van haar actie. Ook gaat ze nog graag stappen met haar bekende vrienden én plaatst ze regelmatig andere video’s en foto’s op Instagram waar haar volgers even van moeten bijkomen.

Twitter gaat compleet los over de billen van Madonna tijdens de VMA’s 2021 en dit is waarom

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.