Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty 26 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

De make-up artist van Gigi Hadid deelt dé hack voor volle lippen

Volle lippen die de hele dag aanhouden, wie wil dat niet? We hebben goed nieuws voor je, want niemand minder dan de make-up artist van Gigi Hadid deelt een hack voor de meest volle lippen van je leven. En ja, de make-up blijft de hele dag zitten.

Na de geboorte van dochter Khai is Gigi Hadid weer helemaal terug in de glam.

Gigi Hadid in de make-up

Gigi werd vorig jaar moeder van haar dochter Khai en verdween daarmee enige tijd uit het zicht. Nu is ze weer aan het werk en deelt ze ook meer op social media. Een aantal weken geleden postte ze haar eerste Reel, waarin we haar rode zeemeerminnenhaar zagen. Ze werd daarvoor geïnspireerd door Anya Taylor Joy in Netflix’s The Queen’s Gambit.

Nu post ze een close-up video in de stoel van haar make-up artist tijdens een modellenklus voor Maybelline. Ze schrijft in de caption, “right through the very heart of it 🗽 another NYC day with my @maybelline fam @erinparsonsmakeup @elizabethsulcer @estherlangham @missstephoh ++++ our whole crew. Love u all” In de video zien we hoe make-up artist Erin Parsons een glowy, glass-skin look creëert met – natuurlijk – volle lippen. En daar deelt ze meteen een bruikbare beauty hack.

Hack voor volle lippen

Ze leert ons in de video precies hoe de lipstick van Gigi Hadid wordt aangebracht en daarmee hoe je de plumpy lippen van Gigi Hadid zelf kan creëren. Parsons lijkt een lipkleur te nemen die iets donkerder is dan Gigi’s natuurlijke lippen, en wrijft deze rond haar liplijn, waardoor haar lipkleur in de omringende huid verspreidt. Het is een super slimme hack, omdat het een optische illusie creëert waardoor het best moeilijk is om te zien welke delen van de lippen echt zijn. Daardoor kan je vollere lippen creëren.

Om de look te maken, gebruikt Parsons een veel dikkere lipborstel dan je zou verwachten, ze polijst het in zijwaartse bewegingen. Gigi veegt de kleur daarna uit over haar lippen met haar vingers. Het resultaat is een prachtige natuurlijke XXL-lip die de hele dag aanhoudt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.