Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty 28 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

De make-up artist van Hailey Bieber en Kendall Jenner deelt een geniale eyelinerhack

De eyeliner. Het is fantastisch als je er een mooie wing mee weet te maken, maar man, dat is nog knap lastig. Althans, dat dacht je. De make-up artist van Hailey Bieber en Kendall Jenner deelt namelijk een geniale eyelinerhack met je waardoor je binnen no-time het perfecte streepje kunt zetten.

En ja, dat wil je. We zijn de beroerdste niet en delen de hack graag met je.

Eyelinerhack

Met een potlood, een liquid variant, een dunne punt of juist een dikke: eyeliners bestaan er in heel wat vormen en maten. Je hebt alles al geprobeerd, maar het lukt je maar niet om een strak lijntje te zetten. Herkenbaar? Vanaf nu is dat verleden tijd, geloof ons.

De tutorial – die werd gedeeld door de make-up artist van Kendall Jenner en Hailey Bieber – zorgt er namelijk voor dat jij voortaan bij jezelf een mooi eyeliner-lijntje kunt zetten. En psst, je kunt natuurlijk de eyeliner uit je make-uptasje gebruiken, maar wil je het nou helemaal zoals de make-up artist Mary Philips doen? Gebruik dan het bruine kohlpotlood van Tom Ford in de kleur Espresso. En die koop je hier.

Zó doe je dat

Wees gewaarschuwd: zoals dat gaat met een eyeliner-lijntje, gaat het om precisiewerk. Maar no worries, we hebben alles stapsgewijs opgeschreven zodat je alles precies kunt volgen.

Als eerste brengt de beroemde make-up artist het kohlpotlood aan boven haar wimpers, op haar ooglid. Daarna probeert ze het potlood tussen haar wimpers te krijgen en daar ook een lijntje te tekenen. Door deze manier te gebruiken lijken je wimpers een stuk voller, je hebt geen nepwimpers meer nodig. Als laatste brengt Mary aan beide ogen een streepje in de buitenste hoeken van haar ogen aan. Dit veegt ze zachtjes uit.

Oké, dat zijn de stappen uitgeschreven. Liever beeld erbij? Dat kan natuurlijk ook. Je ziet de tutorial van Mary Philips hieronder.

Lees ook: Welke make-up kwast gebruik je nu precies waarvoor? Dit zijn de antwoorden

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.