Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Beauty 3 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Met deze make-uptruc zorgt Lady Gaga ervoor dat haar ogen groter lijken dan ze eigenlijk zijn

Jaloers op de prachtige grote ogen van Lady Gaga? Dan hebben we goed nieuws voor je. Wij zijn er namelijk achter gekomen hoe Gaga die grote Bambi ogen maakt. Wacht, wat? Maakt? Ja, ook Gaga helpt de natuur een handje en gebruikt trucs om haar ogen zo groot mogelijk te laten lijken.

Wij vertellen je hoe.

Lady Gaga’s selfie

Een aantal dagen geleden plaatste Lady Gaga een prachtige selfie op haar Instagram account. Hierop is ze te zien in een grijze tube top met een natuurlijke make-up look. Deze post heeft voor veel speculerende fans gezorgd dankzij het nogal cryptische bijschrift. Onder de foto schrijft de A Star Is Born-ster “If you luv @hauslabs makeup as much as I do you better stock up on your favorite products while you can…😉⏱💕!!!!!!😋😛👀”.

Haus labs

Voor het geval dat je nog niet bekend bent met het merk: Haus Labs is het make-upmerk van Lady Gaga dat ze in 2019 exclusief voor Amazon lanceerde. Het is begrijpelijk dat de caption bij de selfie van Gaga fans doen denken dat het make-up merk stopt te bestaan. Toch lijkt het er eerder op dat het merk aan het rebranden is en een nieuwe weg in wilt slaan. Sommigen denken zelfs dat Gaga zich zal gaan bezighouden met huidverzorgingsproducten, naar aanleiding van deze make-uploze selfie. Only time will tell…

Wit oogpotlood

Wat wél duidelijk wordt uit de selfie van Gaga, is welke truc zij gebruikt om haar ogen groter te laten lijken dan dat ze eigenlijk zijn. Laat dit nou net een van de oudste trucs uit de (make-up)doos zijn. Op haar onderste waterlijn brengt Lady Gaga namelijk een wit oogpotlood aan. Op deze manier zien je ogen er groter uit, omdat de waterlijn bij je oog lijkt te horen.

Mocht je nog niet bekend zijn met deze make-up truc en wil je het eens uitproberen, dan raden we je aan om een kleur oogpotlood te gebruiken die niet fel wit is, maar een beetje off-white (afhankelijk van je huidskleur natuurlijk). Zo is het contrast minder extreem en ziet het er natuurlijker uit. Score.

Al is deze favo make-up hack van Lady Gaga misschien niet erg vernieuwend: de oudste trucjes werken vaak nog het allerbeste. Ze gaan niet voor niets al zo lang mee.

Lady Gaga post een topless selfie zonder make-up op Instagram en fans gaan los

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.