Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity Beauty 10 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

Make-upartiest van de sterren Mary Phillips gaat viral door deze bijzondere techiek

Het lijkt wel alsof de make-up van celebs altijd goed zit. Oneerlijk, maar zij hebben dan ook vaak hulp van professionals. De make-upartist van Hailey Bieber en Kendall Jenner heet Mary Philips en deze vrouw gebruikt een bijzondere make-uptechniek zodat de meiden er altijd prachtig uit zien. Deze truc wordt nu volop gedeeld op TikTok en dat zorgt ervoor dat wij er ook zo net zo flawless uit kunnen zien.

Mary Phillips make-uptechniek

De make-upwizard doet dus de gezichten van veel celebs maar de meest bekende zijn modellen, influencers en onderneemsters Hailey Bieber en Kendall Jenner. De meiden zijn gezegend met mooie gezichtens (met hier en daar wat hulp van buitenaf) dus het canvas zit al goed. Maar dan moet je ook nog de juiste techniek bezitten. En.. dat doet ze! Maar wat doet zij anders dan de rest? Dat gaan we je uitleggen.

Contouren voordat je foundation gebruikt

Mary zorgt voor een defined botstructuur voordat ze de foundation aanbrengt. Ze brengt éérst contour aan voordat ze begint aan foundation. Klinkt misschien als een gekke volgorde, maar het werkt echt. Dit zorgt voor een natuurlijkere finish en ook blijft het allemaal een stuk beter zitten. Veel TikTokkers doen de techniek dan ook na en iedereen is lichtelijk #obsessed.

@stxph.h

the way the foundation kinda acts as a skin filter over everything asdfhjkl such a subtle thing but it makes the biggest difference 😮‍💨😮‍💨 (Ib @TARA SIGARI MAKEUP FASHION ) watch her video on this!!

♬ original sound – stephhui

Mary Phillips heeft zelf ook maar een account aangemaakt om alle hype rondom haar eigen techniek te zien en ook doet ze het zelf voor. De queen.

@makeupbymaryphillips

lmk if you have questions! First video please be nice! Lol 🥰 #maryphillipsmakeup #maryphillipshack #contourtechnique #foundationhack #makeuphack

♬ Lo-fi hip hop – NAO-K

Als wij één ding gaan uitproberen dit jaar, is het dit wel.

Door deze make-uptechniek blijft jouw foundation de hele dag zitten

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.