Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 19 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Op deze old-fashioned manier heeft Miley Cyrus haar vriend Maxx Morando ontmoet

Miley Cyrus gaat al een lange tijd met muzikant Maxx Morando. Hoewel de relatie dus niet nieuw is, begon ze recentelijk pas publiekelijk over haar lover te spreken. Nu deelt ze hoe ze elkaar hebben ontmoet – en het is op de old-fashioned way gegaan.

Maxx Morando is zelf ook geen onbekende in de muziekwereld, hij is namelijk drummer in de band Lilly. De twee muziekliefhebbers hebben het al een paar zomers heel leuk samen, als we Miley mogen geloven.

Miley Cyrus op blind date

Miley schittert deze maand op de cover van de Britse Vogue, waar vanzelfsprekend ook een uitgebreid interview bij hoort. In dat interview vertelt ze hoe zij en Maxx elkaar hebben ontmoet. “We got put on a blind date. Well, it was blind for me and not really for him. “I thought, ‘The worst that can happen is I leave,’” vertelt Miley.

En zo te zien heeft het goed uitgepakt, want de twee zijn al een flinke tijd samen. De eerste geruchten over een romance ontstonden in november 2021 toen het stel gespot werd tijdens de Gucci Love Parade show. De Lilly-drummer was vervolgens aanwezig bij Miley’s New Year’s Eve Party, die ze samen met Pete Davidson organiseerde, in Miami op NBC. Hun relatie werd uiteindelijk bevestigd toen ze afgelopen april in West Hollywood werden gezien. Later, in januari, werd door een bron aan E! News bevestigd dat de twee officieel samen zijn.

Wie is Maxx Morando?

Maxx is drummer en hij heeft al deel uitgemaakt van meerdere bands. Momenteel zit hij in rockband Lilly, maar hij hoorde voorheen ook bij The Regrettes. Maxx en Miley hebben veel gemeenschappelijke vrienden en waren zelf ook al een tijdje bevriend voordat de vonk oversloeg.

Miley en Maxx houden hun relatie on the low, maar stiekem vinden wij het heel leuk om meer van dit authentieke koppel te zien.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.