Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 11 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Alles over Maxx Morando: dit is de vriend van Miley Cyrus

Miley Cyrus heeft een nieuwe lover en daar willen we natuurlijk alles over weten. De gelukkige man heet Maxx Morando en is zelf ook geen onbekende in de muziekwereld, hij is namelijk drummer in de band Lilly. Wij vertellen je alles over Maxx.

De twee hebben een low-key relatie, maar zijn wel erg leuk samen.

Miley Cyrus introduceert een nóg kortere mullet in een sexy outfit op Instagram

Maxx Morando: dit is de nieuwe vriend van Miley Cyrus

Tijdens Miley’s New Years Eve Special werd Maxx gespot, waarna de twee een innig moment hadden op het balkon van Miley’s hotelkamer. “They are both artistic and creative, so they bond over being musicians. He was backstage with Miley and Pete Davidson at the New Year’s Eve rehearsals and taping having a good time with them. They were are all super friendly with one another and seemed to have a great night” vertelt een bron aan E! News. 

And the rest is history, want hoewel Maxx niet vaak met Miley in de media verschijnt, lijkt het er wel op dat de twee een fijne relatie hebben. Afgelopen maart bevestigde Entertainment Tonight de relatie, hoewel de twee het nog wel bestempelden als een low-key relatie.

Wat doet Maxx?

Maxx is drummer en hij heeft al deel uitgemaakt van meerdere bands. Momenteel zit hij in rockband Lilly, maar hij hoorde voorheen ook bij The Regrettes. 

Hoe kennen Miley en Maxx elkaar?

De twee hebben veel gemeenschappelijke vrienden, omdat ze beide actief zijn in de de muziekwereld. Voordat de romantische spark oversprong, waren Maxx en Miley al een tijdje bevriend.

Dit is hoe de relatie bevestigd werd

Miley heeft zich nooit uitgesproken over haar relatie met Maxx, maar maakt er ook geen geheim van. Zo verschenen ze namelijk samen op de rode loper van de Gucci Love Parade fashion show in Los Angeles. Daarnaast vertelde een bron aan E! News dat het ‘officieel’ is tussen Maxx en Miley.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.