Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Films & Series 7 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Manifest S4 part 2: dit is wat we tot nu toe weten

Het laatste seizoen van Manifest bestaat uit twee delen, waarvan het eerste deel nu te zien is op Netflix. Heb jij de tien afleveringen al in één klap uitgekeken? Dan hier alvast een voorproefje van het allerlaatste deel.

Manifest was onze go to lockdown-serie en nu komt ‘ie bijna aan een einde. Wat kunnen we verwachten in de finale?

Manifest S4 part 2: dit is wat we tot nu toe weten

In Manifest volgen we het verhaal van de passagiers van vlucht 828, die vijf jaar lang van de radar verdween. Toen de passagiers landden in NEw York City, hoorden ze dat ze vijf en een half jaar weg waren en dat iedereen dacht dat ze dood waren. Maar alsof dat nog niet bizar genoeg is, ontdekten ze in de dagen na de landing dat ze bovennatuurlijke gaven hebben.

*spoilers*

Wat gebeurt er in de laatste afleveringen?

In de afgelopen afleveringen zagen we dat Zeke zich opoffert voor Cal, nadat hij zich realiseert dat Cal een kans heeft om alles te herstellen. Op dit moment weet de groep dat 2 juni geen ‘death date’ is, maar een naderende apocalyps. Het overleven hangt af van de vraag of Cal Angelina kan verslaan, die een krachtige saffier aan haar zijde heeft.

Wanneer kunnen we het laatste deel van Manifest zien?

Een echte releasedatum hebben we nog niet, maar we weten wel dat de opnames al afgerond zijn. We weten wel dat de voorgaande releasedatums een knipoog naar de show waren. Zo lanceerden ze al op 8-28 en 4 november, snapje? Aangezien 2 juni ook een belangrijke dag is, zou dit zomaar de premièredag kunnen zijn.

Kunnen we alvast een trailer zien?

Een trailer voor het laatste deel is er helaas niet, maar in september lanceerde Netflix een trailer voor het hele vierde seizoen (inclusief finale). Dus mocht je alvast een voorproefje willen, bekijk dan de trailer hieronder.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.