Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 15 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Margot Robbie spreekt zich uit over de ‘huilende’ foto’s voor het vermeende huis van Cara Delevigne

In september vlogen de foto’s van Margot Robbie die huilend het huis van Cara Delevigne uit zou komen het internet over. Grote kans dat je ze hebt gezien. Nu spreekt de actrice zich voor het eerst uit over de foto’s en verklaart ze waarom ze op die manier gefotografeerd is. Spoiler: het is helemaal niet wat het lijkt.

Na flink wat jaren in Hollywood weet ook Margot dat ze niet iedere roddel de wereld uit kan halen, maar deze situatie zet ze graag even recht.

Margot Robbie spreekt zich uit over de ‘huilende’ foto’s voor het vermeende huis van Cara Delevigne

Nu, twee maanden later, wil Margot Robbie graag duidelijk maken waarom ze in september huilend is gefotografeerd. Althans, huilend is een groot woord, want Margot had een traanoog toen de foto genomen werd. In een interview met Vanity Fair legt ze uit dat ze iets in haar oog had en dat de foto op een heel ongemakkelijk moment geschoten werd.

“I had something in my eye, I’m trying to grab my face mask, trying to hold a coffee cup and I couldn’t get a hair outta my eye” vertelt de 32-jarige actrice. Nadat de foto’s viraal gingen werden de zorgen om Cara groter en belde de moeder van Margot zelfs of het goed ging tussen de vriendinnen, die sinds Suicide Squad erg close zijn. Margot’s antwoord was een volmondige ‘ja’.

Margot merkte ook op dat de foto’s niet eens bij Cara thuis waren genomen. Margot bevond zich buiten een AirBnb die ze destijds huurde. Het verhaal achter de foto’s steekt dus heel anders in elkaar dan de krantenkoppen beweerden. Toch weet Margot dat ze niet alle roddels kan tegenhouden. “You want to correct it, but you just can’t. You have to, I don’t know, look the other way” vertelt ze in het interview.

Deze goedkope selftanner gebruiken Ryan Rosling en Margot Robbie in de nieuwste ‘Barbie’-film

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.