Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 16 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

De 81-jarige Martha Stewart is het oudste Sport Illustrated covermodel ooit

Gevalletje ‘leeftijd maakt niks uit’.. dat bewijst de 81-jarige Martha Stewart. De Amerikaanse zakenvrouw en tv-chef siert namelijk de prestigieuze cover van de swim-editie van het magazine Sports Illustrated. Hoe tof?!

Martha Stewart is oudste Sport Illustrated covermodel ooit

De Amerikaanse werd in 1941 geboren in New Jersey, Verenigde Staten. Ze is een zakenmagnaat en haar net worth is ongeveer zo’n 400 miljoen dollar. Dat is pas een heerlijk pensioen. Toch zit Martha niet stil, ze is nog lang niet klaar met de media. Ze staat nu zelfs op de cover van Sports Illustrated, een zeer gewilde baan voor elk model in de wereld. Als je de swim-editie boekt, mag je jezelf wel topmodel noemen. Dat ook de mensen bij SI denken aan diversiteit en realness, is duidelijk. Niet alleen de dunste knapste modellen boeken de cover, ook grote figuren uit de media maken kans. Zo stond Kim Kardashian al eeder op de cover. Het tijdschrift maakt Martha’s debuut als SI-model bekend via Instagram:

“As a best-selling author and entrepreneur, #MarthaStewart has built an empire that we can’t help but admire and she’s continuing to make her mark as one of this year’s #SISwim23 cover models.”

https://www.instagram.com/p/CsRlbpPPMeP/

De reacties staan dan ook vol complimenten. “Now this is representative of what ‘old age’ looks like in reality-diverse, modern, bold, stylish and sexy. A rethink is needed! A woman is beautiful at any age,” en “Unreal!!!!! This is iconic”

https://www.instagram.com/p/CsRpshJgxB5/

Bijzonder leven

Martha gaat dus al duidelijk heel wat jaren mee en ze heeft al heel wat meegemaakt. Ze komt regelmatig op tv, kookt, schrijft en heeft zichzelf echt als merk neergezet. Toch is het niet altijd makkelijk geweest voor haar.. ze heeft zelfs wat criminele activiteit op haar naam staan. Ze heeft in 2005 zelfs eventjes vastgezeten. De ondergang van Stewart kwam nadat ze in 2001 alle aandelen van haar ImClone Systems-aandelen had verkocht om zichzelf te redden van een financiële ondergang. Ze heeft illegaal informatie over de voorraad verkregen van een voormalig makelaarscontact, iets wat natuurlijk niet mag.

Hoe serieus zijn de gevolgen van stress? 10 redenen waarom je stress wilt vermijden

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.