Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Entertainment 16 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Filmfanaten raken niet uitgepraat over de de lugubere horrorfilm ‘Wounds’ en dit is waarom

Een avond weggriezelen bij een horrorfilm? Filmfanaten laten weten dat de film Wounds dan misschien net even té ver gaat. De film staat sinds een tijdje op Netflix, maar wordt nu pas herkend als een film ‘die jou heel de nacht nog wakker houdt’.

Of de film dan goed of slecht is, daar zijn de meningen over verdeeld.

Alles over de film Wounds

Ondanks dat de film in 2019 is uitgekomen, wordt hij nu pas razend populair onder horrorfanaten. De film gaat over een bartender genaamd Will, gespeeld door Armie Hammer, die een mobiel vindt en erachter wil komen van wie deze is. Daarom opent hij de mobiel, wat hij beter niet had kunnen doen. Het leven verandert in een nachtmerrie. Zijn vriendin Carrie, gespeeld door Dakota Johnson, wordt hier ook door beïnvloed. Dit klinkt allemaal nog als een standaard horrorfilm, maar niks is minder waar bij deze film.

Reacties op de film

Als je niet lekker gaat op insecten, dan is deze film niet een goede match. De meningen zijn ondertussen nogal verdeeld over de film. Sommige filmliefhebbers bestempelen ‘m als een van de meest lugubere films die ze hebben gezien. Een ander is vooral verward. Over één ding is iedereen het wel eens: je ligt er sowieso wakker van.

Een sterke maag

De film heeft zelf niet heel goed gescoord in de afgelopen drie jaar, wat vooral komt doordat de rode draad van het verhaal af en toe nergens te bekennen is. Hij is volgens degene die hem al gekeken hebben vooral disturbing. Met een portie insecten en grafische beelden heb je in ieder geval een sterke maag nodig om erdoorheen te komen. De film wordt alsnog veel aangeraden om een keer te zien, omdat het een film is waar je in ieder geval met grote ogen naar zit te kijken.

De film staat nog op Netflix, dus wil je een avond weggriezelen bij een horrorfilm, maar weet je niet welke? Zet ‘m dan vooral aan.

Kijkers zeggen allemaal hetzelfde over de Netflix-film The Mother

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.