Aartie Narain
Aartie Narain Love & Life 3 dec 2021
Leestijd: 4 minuten

Dit is de hond die het beste bij jou past volgens je sterrenbeeld

Er is een overvloed aan hondenrassen die deze wereld veel mooier maken. Daarom is het een goed idee om uit te zoeken welke hond bij jou, jouw levensstijl én karakter past. Benieuwd welke kwispelende viervoeter de perfecte ras is voor jou? Kijk naar de sterren: je kunt het beste hondenras voor jou ontdekken op basis van je sterrenbeeld.

Voor iedereen die nog op zoek is naar een trouwe viervoeter: deze hond past het allerbeste bij jou volgens je sterrenbeeld.

De hond die het beste bij jou past volgens je sterrenbeeld

We kijken naar ons sterrenbeeld voor elk klein dingetje, van carriere-advies tot vriendschappen en relaties. Waarom dan ook niet een belangrijke beslissing, zoals het uitzoeken van welke hond bij jou past? Daarom hebben wij met behulp van de sterren uitgezocht welke viervoeter jouw beste vriend kan worden.

1. Ram: Australian Shepherd

Als een Ram ben jij vastberaden, zelfverzekerd en vol energie, net als een australian shepherd die van een nature een herdershond is. Maar pas op, als je kleine maatje niet genoeg beweging of aandacht krijgt, kan hij een beetje humeurig worden. Herkenbaar?

2. Stier: Berner Sennen

Jij hebt een huisdier nodig zoals een Berner Sennen die nuchter en gemakkelijk in de omgang is. We weten dat je een beetje gevoelig kunt zijn, dus de flexibele en aanhankelijke aard van deze hond zal het beste in je naar boven halen. Als een échte Stier kun jij van tijd tot tijd een beetje lui worden. No worries, want de Berner kan ook best een bankhanger zijn.

3. Tweelingen: Chihuahua

Jouw teken staat bekend als twee persoonlijkheden in één. Dat komt door je veelzijdige karakter, daarom is jouw beste vriend een Chihuahua. Het ene moment kunnen ze vermakelijk en levendig zijn, het andere moment bezitterig en wantrouwend tegenover anderen.

4. Kreeft: Yorkie

Kreeft, het kan soms lastig zijn om jou te leren kennen, vanwege je veelzijdige persoonlijkheid. Logisch dus dat je hond dezelfde eigenschappen moet hebben. De schattige Yorkie is misschien klein, maar ze hebben een flinke persoonlijkheid. Yorkies zijn levendig en perfect als gezelschap, maar aan de andere kant kunnen ze koppig en moeilijk te trainen zijn. Dat is voor jou geen probleem, toch?

5. Leeuw: Husky

Jij bent gepassioneerd en dominant, dus je hebt een hond nodig die ook de ster van de show wil zijn. Husky’s zijn hartelijk en vriendelijk, net als jij. Maar wees gewaarschuwd: dit ras kan egocentrisch en eigenwijs zijn als ze hun zin niet krijgen. Je kunt je daar wel in vinden Leeuw, nietwaar?

6. Maagd: Shiba Inu

Als Maagd ben jij intelligent, maar bescheiden, daarom is de Japanse Shiba Inu de perfecte gezelschap voor jou. Net als jij gebruikt een shiba graag zijn verstand om lastige problemen op te lossen. Wees dus niet verbaasd als ze een manier vinden om in je sokkenla te komen, hoe vaak je ook controleert of het dicht is.

7. Weegschaal: Labradoodle

Jij wordt meteen verliefd op een poedel, zoals de Labradoodle. Net als jij zijn deze honden charmant en intelligent. Ze houden van sociaal zijn en aandacht krijgen, maar ze zijn ook super chill. Ze kunnen urenlang spelen of kruipen gewoon op je schoot. Klinkt als een perfecte match, toch?

8. Schorpioen

Net als Schorpioenen zijn Duitse herders nieuwsgierige, zelfverzekerde en natuurlijke leiders. Het ras is ook een van de meest toegewijde en moedige van allemaal. Schorpioen, je kunt een beetje wantrouwend en sceptisch zijn tegenover anderen, maar je zult je altijd veilig en geliefd voelen met je trouwe viervoeter aan je zijde. Sounds like a match.

9. Boogschutter: Golden Retriever

Net als een Boogschutter is de loyale golden retriever energiek, nieuwsgierig en charmant. Een golden retriever wil niets liever dan je gelukkig maken en je geliefd voelen en is ideaal voor je extraverte persoonlijkheid. Jullie twee leven voor het ontdekken en zoeken van avontuur. Als dat geen perfecte match is, weten wij het ook niet.

10. Steenbok: Franse bulldog

Steenbok, je bent betrouwbaar en een goede gezelschap, daarom zal de loyale en aandachtliefhebber Frenchie meteen je beste vriend worden. Bovendien zal deze ondeugende, maar grappige hond meer de speelse kant van je routinematige persoonlijkheid naar voren brengen.

11. Waterman: Chow Chow

Twee van je sterke punten zijn dat je onafhankelijk en origineel bent, dus af en toe verlang je naar wat tijd alleen. Een loyale chow chow past daarom het best bij jou. Deze gezellige viervoeter is de perfecte gezelschap, maar houdt ook van wat tijd alleen en onafhankelijkheid.

12. Vissen: Cavalier

Vissen, je besteedt zoveel tijd aan het geven om anderen en rekening houden met hun behoeften. Het wordt tijd dat je iemand anders je aandacht gaat geven. De cavalier houdt van aandacht en aandacht geven, waardoor deze viervoeter de perfecte gezelschap voor jou is. Deze pup is lief en doet niets liever dan lekker op schoot liggen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.