Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 14 jan 2024
Leestijd: 4 minuten

Mean Girls-kijkers delen massaal hun mening over de nieuwe film op social media

Afgelopen donderdag was het eindelijk zover: toen verscheen de nieuwe Mean Girls-film op het grote doek. Al vanaf vorig jaar november, toen de eerste trailer verscheen, keken wij uit naar dit moment.

En de reviews liegen er niet om: kijkers laten op social media massaal weten of de film het waard is om naar de bioscoop te gaan.

Mean Girls remake

Iedereen kent natuurlijk de klassieker Mean Girls. Het is een absolute must om te kijken en dat heb jij, als je een beetje op ons lijkt, waarschijnlijk al meerdere keren gedaan. Het kijken van de film brengt de nodige nostalgie met zich mee en zal altijd een goeie film blijven. Toch vonden filmmakers het tijd om de film in een nieuw, modern jasje te steken.

Zo ontstond de nieuwe Mean Girls, in de vorm van een musicalfilm. In deze film worden de grote lijnen van het originele verhaal aangehouden, maar dan geoptimaliseerd met zang, dans en natuurlijk ook muziek. Na lang afwachten en het bekijken en opnieuw inspecteren van alle beelden die al beschikbaar waren konden fans vanaf donderdag eindelijk naar de bios om het eindproduct te bewonderen.

Reviews

Het lijkt erop dat wij niet de enigen waren die in spanning afwachtten om de film te bekijken. Fans van Mean Girls zijn donderdag en vrijdag namelijk massaal naar de bios gerend en daarna door naar social media om ons te laten weten of de film het kijken waard is of niet. En de reviews liegen er niet om, want volgens veel fans is dit nu al de beste film van 2024.

Zo schrijft een kijker: “Saw #MeanGirls yesterday and omg it was sooo freaking good. All of it was fantastic. The party scene with Regina’s song and the choreography. omfg.” Andere kijkers schrijven: “I’m so HAPPY #MeanGirls exceeded my expectations OMG IT WAS SO GOOD!!”, “this movie was PERFECT. It was everything for the people who never got to see it on broadway 💗💗💗 and of course mother slayed #MeanGirls” en “As a die-hard for the original film and the musical, I can safely say #MeanGirls does both justice! It stands on its own without trying to be its predecessors, but staying true to the original story. So much to love, specifically the cast and their chemistry with one another💗”

Musical

Fans van de film willen echter wel één ding rechtzetten en dat is dat de nieuwe Mean Girls geen 1 op 1 remake is van de oude klassieker uit 2004. De nieuwe versie is namelijk, zoals eerder benoemd, een musicalfilm die gebaseerd is op de Broadway musical van Mean Girls. Dit lijken veel fans echter niet goed begrepen te hebben. Dus bij deze, om teleurstelling te voorkomen.

Op Twitter zeggen fans het volgende erover: “Im so tired of seeing people acting as if the new Mean Girls is a remake of the og Mean Girls. bro the movie is a MUSICAL based on the broadway musical” en “‘I didn’t know #MeanGirls was gonna be a musical.’ The trailers:”

Dus, ga jij binnenkort naar de nieuwe Mean Girls-film?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.