Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 23 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Meghan Markle heeft nu rood haar en het staat haar verrassend goed

Door de jaren heen hebben we het leven van Meghan Markle flink zien veranderen. We leerden haar kennen als Rachel uit Suits, vervolgens kreeg ze een relatie met prins Harry, trouwde het stel en werden ze royals. Kort daarna besloten ze de titels op te geven om meer privacy te krijgen. Toch is er één ding dat altijd hetzelfde gebleven is: de haarkleur van Meghan Markle. Tot nu, want ze introduceert rood haar.

En het staat haar geweldig.

Meghan Markle heeft rood haar

Als je aan Meghan Markle denkt, denk je direct aan haar donkere lokken waar, zodra het licht erop schijnt, een bruine gloed overheen komt. Voor komend najaar gaat ze voor een hele nieuwe look. Tijdens haar eerste verschijning sinds de geboorte van hun dochter Lilibet, bezoeken Meghan Markle en prins Harry het One World Observatory bij het One World Trade Center in New York.

Meghan Markle en prins Harry onthullen hoeveel kinderen ze zouden willen

Terwijl het stel rondliep in New York, werden ze natuurlijk gefotografeerd. Meghan droeg haar lokken in een strakke, elegante knot, maar toch was er iets anders. Haar haarkleur was namelijk een stuk lichter dan normaal en had een behoorlijk rode gloed. Het lijkt erop dat Meghan Markle voor het najaar voor een meer roodbruine haarkleur heeft gekozen en eerlijk is eerlijk: ze kan het goed hebben. Voor het duidelijke verschil hebben we twee foto’s onder elkaar gezet.

Meghans normale haarkleur:

keratine behandeling Meghan Markle
SIMON DAWSON / POOL / AFP SIMON DAWSON / POOL / AFP

Meghans nieuwe haarkleur:

Roy Rochlin/Getty Images

Hoewel koper de haarkleur voor het komende najaar is, lijkt Meghan Markle daar haar eigen interpretatie aan de geven. We kunnen niet wachten om Meghan met haar losse lokken te zien. Nu zij de haarkleur draagt, kunnen we er zeker van zijn dat de kleur binnenkort overal gaat verschijnen. En om heel eerlijk te zijn, willen wij nu ook direct een kappersafspraak boeken voor een warme, roodbruine look.

Deze haarkleur past het beste bij je op basis van je sterrenbeeld

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.