Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 19 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Megan Fox en MGK lieten hoofden draaien met hun looks tijdens de lancering van Sports Illustrated

Megan Fox paradeerde gisteren over de rode loper voor de lancering van het Sports Illustrated: Swimsuit cover. Ze was niet alleen, want boyfriend Machine Gun Kelly was als haar +1 mee. De twee maakten 7 april bekend weer bij elkaar te zijn en lijken nog steeds sterk in de schoenen te staan. Ondertussen rockte Megan Fox een jurk waar wij onze ogen niet vanaf konden houden.

It’s getting hot in here

Megan Fox en MGK op de rode loper

Megan Fox staat op de nieuwe cover van Sports Illustrated: Swimsuit, waarin ze ook openlijk praat over haar body dysmorphia. Voor de covershoot was zij dan ook ontzettend zenuwachtig, want in het interview vertelt zij hoe ze nooit haar lichaam heeft kunnen zien zoals anderen het beschouwen.

De sheer dress

Megan liet de hoofden draaien toen ze aankwam zetten in een sheer black dress. We zien haar wel vaker in gewaagde outfits verschijnen, en deze jurk zoekt de scheidingslijn op tussen chic en sexy. Boyfriend Machine Gun Kelly rockte een witte pin-striped suit en oogde zo trots als een pauw.

De relatie van Megan en MGK

Megan Fox en Machine Gun Kelly hebben in hun relatie zeker al een paar bumps in the road meegemaakt. Begin februari kwam naar buiten dat de twee uit elkaar waren gegaan, waarna er een wervelwind aan roddels circuleerde op het internet. Machine Gun Kelly zou zijn vreemdgegaan op Megan, maar die roddel werd uiteindelijk door Megan uit de wereld geholpen. De twee lieten vervolgens weten hard aan het werk te zijn om de relatie alsnog werkende te maken en dat lijkt nu ook het geval te zijn.

Geen verlovingsring

De verlovingsring die MGK een jaar terug aan Megan heeft gegeven was niet te bekennen rondom de vinger van Megan. Wij zijn benieuwd of we die binnenkort nog gaan spotten of dat we nog een tijdje de twee happily in een relatie zien.

Op deze old-fashioned manier heeft Miley Cyrus haar vriend Maxx Morando ontmoet

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.