Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 5 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Lili Reinhart ontkent feud met Sydney Sweeney na ongemakkelijk rode lopermoment

Venice Film Festival is in full swing en half Hollywood bevindt zich nu in de romantische Italiaanse stad. Zo ook Sydney Sweeney en Lili Reinhart, die een ongemakkelijk intermezzo hadden op de rode loper. Het internet dacht een kleine feud te zien, maar aan die geruchten maken de dames nu snel een einde.

In een viral TikTok zien we hoe Sydney Lili en haar vrienden gedacht zegt op de rode loper, maar door de edit lijkt het vooral alsof deze begroeting niet heel welkom is.

Het ongemakkelijke moment van Lili Reinhart en Sydney Sweeney

Afgelopen vrijdag woonden zowel Sydney als Sweeney het Armani Beauty Diner bij tijdens het filmfestival in Venetië. Bij aankomt begroette Sydney Lili op enthousiaste wijze, maar daar werd wat nerveus op gereageerd. En we moeten toegeven: als vrouw zijnde kennen we deze reactie. Al is die vooral door de video gedramatiseerd.

@aestheticc11113

🤔🤔🤔 #lilireinhart #sydneysweeney #riverdale #euphoria #redcarpet #drama #fyp #foryou #viral #trending #aesthetic

♬ She knows – Luv Laysia

Door deze beelden dacht het internet drie dagen lang dat er iets speelde tussen Sydney en Lili, maar niets blijkt minder waar. Het gezicht dat Lili trekt is waarschijnlijk het gevolg van een strakke jurk, de vele aandacht, de drang om maar zo flatteus mogelijk te blijven staan en alle mensen die haar gedag komen zeggen – wij snappen het wel. “I think it’s safe to say that, that’s just Lily’s resting face,” schreef iemand al in de comments.

De Riverdale-actrice (26) en de Euphoria-ster (25) maakten korte metten met speculaties over ruzie tussen hen met een selfie die maandag op Lili’s Instagram Story verscheen. “We’ll be over here if you need us,” schreef Lili bij de foto. Sydney herplaatste de foto in haar eigen Story. Grote kans dat de dames de viral video ook hebben gezien en meteen einde wilden maken aan de loze roddels.

Lili Reinhart Sydney Sweeney
Instagram @lilireinhart

Later het weekend werden de twee actrices ook nog samen gespot, samen met de twee liefdes van de dames. Eind goed, al goed.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.