Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 11 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans denken dat dit de geheime social media-accounts van Meghan Markle en prins Harry zijn

Sinds Meghan Markle en prins Harry afstand hebben gedaan van hun koninklijke titels, leven ze voornamelijk in alle privacy. We weten dat ze zich in Montecito gevestigd hebben en dat ze eraan denken om te verhuizen, maar hun leven speelt zich achter gesloten deuren af. Nu denken royal-fans dat ze de geheime social media-accounts van Meghan en Harry hebben gevonden, op Soundcloud.

Soundcloud is net als Spotify een muziekstreamingplatform.

Meghan Markle en prins Harry op social media

Op Soundcloud kunnen we een glimp opvangen van de favoriete artiesten en nummers van de Sussexes. Hoewel het allemaal speculatief is en het zeker niet bevestigd is dat dit de accounts van Meg en Harry zijn, lijkt het erop dat dit toch legitieme profielen van de Sussexes zijn. Het zou dan ook niet de eerste keer zijn dat prins Harry een undercover online account blijkt te hebben.

Het Soundcloud-account waarvan fans denken dat het van Meghan Markle is, heet slim ‘Bogart&Guy’, wat toevallig de namen zijn van twee van haar geliefde honden. Daar hebben we al een eerste aanwijzing. Het profiel heeft ook een afbeelding van een aap als profielfoto, waardoor het lekker obscuur blijft, en een spandoek van een met palmbomen omzoomde straat met het woord ‘California’ in het midden. Wederom een aanwijzing, aangezien het stel nu in de staat woont en Meghan daar is opgegroeid…

Soundcloud

Soundcloud

Helaas is het account, dat nummers van het Britse electroduo Disclosure, Etta James, Joni Mitchell en een deephouse-remix van Serge Gainsbourg’s ‘Bonnie and Clyde’ leuk vond, al vijf jaar niet meer bijgewerkt. Gezien het feit dat Meghan Markle in 2016 met prins Harry ging daten, kan dit zijn omdat de media zo intens werden dat ze allebei besloten om elke vorm van online activiteit te staken.

Nog een aanwijzing dat dit wel eens Meghans echte Soundcloud-account zou kunnen zijn? Een van de twintig andere accounts die het volgt, is van iemand met de naam ‘Spikeymau5’ (de bijnaam die prins Harry naar verluidt gebruikte voor zijn vorige geheime Instagram-account). De bio van het account van deze persoon? ‘Barry Sales’, wat een slimme zet zou kunnen zijn op de naam van de prins, Harry Wales. Of het nu wel of niet de accounts zijn van de Sussexes, ze geven ons in ieder geval wat muziekinspiratie…

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.