Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 8 jan 2019
Leestijd: 2 minuten

Meghan Markle heeft haar eerste koninklijke taak in de pocket

Het is acht maanden geleden dat Meghan Markle trouwde met prins Harry en dingen gaan snel. De Duchess of Sussex heeft namelijk haar eerste koninklijke taak toegewezen gekregen van koningin Elizabeth. Het jaar 2019 begint dus goed voor de zwangere Meghan.

Meghan Markle’s koninklijke taak

Tijdens kerst heeft de hertogin van Sussex een wel heel bijzonder cadeau van koningin Elizabeth gekregen. De koningin heeft namelijk haar eerste koninklijke taak gekregen tijdens de kerstviering met de koninklijk familie. Als echte royal gaat de vrouw van prins Harry nu eindelijk ‘echt’ aan het werk.

Royal patron van het National Theatre

De taak zelf is nog best ingewikkeld. The Mail on Sunday laat weten dat Meghan de taken als royal patron van het nationaal theater over gaat nemen van de koningin. Dus, wat houdt het werk van de royal in? Patronages zijn de belangrijke liefdadigheidsinstellingen en goede doelen waarvoor koningin Elizabeth zich al die jaren heeft ingezet.

Die taak gaat Meghan nu overnemen en we denken dat deze haar op het lijf is geschreven. The Mail on Sunday laat weten dat verschillende bronnen aangeven dat Meghan deze taak geeft gekregen vanwege het grote vertrouwen dat Elizabeth in de zwangere hertogin heeft.

Getty

Geen verrassing

Dat Meghan deze taak over gaat nemen, komt niet echt als een verrassing. In december werd ze namelijk al gespot samen met de directeur van het nationaal theater, dus dat was al een grote hint. De taken van Meghan als royal patron komen neer op het versterken van de banden tussen het theater en de Amerikaanse donateurs, wat natuurlijk perfect bij de hertogin past.

Meghan is natuurlijk Amerikaans wat waarschijnlijk wel zo handig is en als voormalig Suits actrice is ze zeker weten ook heel goed op gebied van communicatie. We zijn benieuwd naar hoe het Meghan af zal gaan in haar nieuwe rol.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

De vader van Meghan Markle wil dat koningin Elizabeth bemiddelt in de ruzie

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Vogue

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.