Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Love & Life 10 jan 2019
Leestijd: 1 minuut

Geen spinnen meer in huis dankzij dit kleine plantje

Buiten is het koud en vochtig deze dagen. Resultaat: in elk warm hoekje en gaatje van je huis zie je een spin. Die tijden zijn voorbij, want er is een plant die spinnen weghoudt en die kan je nu meteen kopen. Doen.

Spinnen in huis

Als er iets vervelend is aan de winter dan zijn het wel al die verdomde spinnen die je ziet hangen. In je douche, naast je bed, achter de lamp, ze lijken ineens o-ve-ral te zitten. Bespaar jezelf de angst en je vader de moeite om ‘m op te zuigen door een (of tien) muntplant(en) in je kamer te zetten.

Uit een onderzoek blijkt namelijk dat spinnen een intense hekel hebben aan de geur van munt. Ze haten de geur en zouden niet vrijwillig ervan in de buurt komen. You’re welcome.

Dus, geen zin meer om achtpotige vrienden tegenkomen boven je bed? Zet een kopje verse muntthee. Zij weg, jij blij (en warm). Win-winsituatie, toch? Wil je liever überhaupt voorkomen dat ze in je huis komen? Sla dan gewoon een hele zooi aan muntplanten in en zet ze in elke ruimte in je huis neer. Laten we hopen dat deze truc echt werkt.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Man probeert spin te killen met vlammenwerper, maar brandt per ongeluk zijn huis af

Flair

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.