Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 11 nov 2021
Leestijd: 1 minuut

Meghan Markle ziet er adembenemend uit tijdens zeldzaam rode loper-moment in New York

Rood is de kleur van Meghan Markle. We zagen al eerder dat de kleur haar geweldig staat, of het nu op een koninklijke rode loper is in een jurk van Safiyaa of een casual pak tijdens een bezoek aan New York City: Meghan en de kleur rood zijn een winning team. Gisteravond verscheen Meghan Markle samen met prins Harry op de rode loper in NYC in een geweldige, mouwloze jurk van Carolina Herrera met een leg slit.

En ze ziet er adembenemend uit.

Meghan Markle op de rode loper

Tijdens het Salute to Freedom-gala verscheen Meghan samen met haar man Harry in het Intrepid Museum in New York. En natuurlijk zag ze er adembenemend uit in een prachtige mouwloze jurk van Carolina Herrera die ze combineerde met bijpassende slingbacks en een paar armbanden. Haar beautylook was klassiek met een elegante knot, een glanzende huid en donkere eyeliner.

Meghan Markle en prins Harry onthullen hoeveel kinderen ze zouden willen

De twee waren aanwezig op het gala omdat prins Harry daar medailles uitdeelt aan ‘veteranen die leven met de onzichtbare littekens van een oorlog’. Hij zag er ook verzorgd uit voor het evenement in een klassieke zwarte smoking met zijn eigen insignes en een rode klaproos, een symbool ter ere van militaire leden die zijn omgekomen in de oorlog, volgens People. Meghan droeg ook een klaproos op haar jurk.

Dia Dipasupil/Getty Images
Dia Dipasupil/Getty Images Dia Dipasupil/Getty Images

We zeiden het al: rood is echt de kleur van Meghan Markle. We hopen haar en prins Harry nu vaker op de rode loper te zien in deze prachtige creaties.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.