Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 11 nov 2021
Leestijd: 3 minuten

Deze truc voor vollere lippen van Makeup By Mario gaat compleet viraal op TikTok

Laten we eerlijk zijn: we hebben allemaal wel eens mooiere en vollere lippen gewild. Overal om ons heen zien we ze: van TikTok tot Instagram. Het is tegenwoordig de normaalste zaak om je lippen een beetje op te vullen, maar je kan je lippen er ook veel voller uit laten zien zonder echt wat aan jezelf te veranderen. Er gaat namelijk een truc rond van Makeup By Mario die ervoor zorgt dat je lippen een stuk voller lijken.

Wij zijn helemaal obsessed met deze makkelijke make-up hack.

Vollere lippen

Een lipbehandeling die steeds populairder wordt is de ‘lip flip’. Deze behandeling is anders dan traditionele lipfillers en wij vertellen je precies hoe het zit. Bij een lip flip worden er geen gebruik gemaakt van fillers, maar van botox. Sommige mensen hebben er namelijk last van dat hun bovenlip opkrult als ze glimlachen. De lip flip behandeling zorgt ervoor dat dit niet meer gebeurt.

Bij een lip flip worden er langs de grens bij je bovenste lip kleine microdruppeltjes botox geplaatst. Die microdruppeltjes zorgen ervoor dat de spier in je lip niet kan samentrekken als je lacht, waardoor je lip niet naar binnen draait. De truc van Makeup By Mario zorgt ervoor dat we deze behandeling niet meer nodig hebben, maar nog steeds hetzelfde effect bereiken. Het enige wat je nodig hebt is je favoriete lipliner en lippenstift.

OMG – Deze beautyhacks op TikTok zijn het uitproberen waard

Mario Dedivanovic

Deze hack is niet alleen ontzettend makkelijk, maar scheelt ons ook een hele hoop geld en pijn. De hack gaat niet voor niets hartstikke viraal op TikTok, want met een paar simpele stappen zorgt de hack ervoor dat je lippen er een stuk voller uitzien. De hack is door niemand minder dan Mario Dedivanovic – de makeup artist van Kim Kardashian en de naam achter Makeup By Mario – bedacht.

Mario deelde onlangs zijn tips voor het creëren van de lip flip met het gebruik van alleen een lipliner en lippenstift. We kennen natuurlijk allemaal de hack waarbij je je lippen omlijnt met lipliner, maar deze hack heeft een veel specifiekere techniek die voor een erg flatterend resultaat zorgt. Het heeft alles te maken met de ruimte tussen je lippen en je neus.

Kylie Jenner onthult haar favoriete lipstick in nieuwe video

Viraal op TikTok

Bij deze hack begin je met het overlijnen van je cupid’s bow op je bovenlip. Wij zijn allemaal gewend om heel onze lippen te overlijnen, maar dat is bij deze hack niet nodig. Nadat je lipliner op je cupid’s bow hebt aangebracht, volg je je normale lijn van je lippen en en trek je de lipliner een beetje naar binnen aan de zijkanten. Dit zorgt voor het lip flip effect.

Bij je onderlip overlijn je alleen in het midden. Ook hier trek je de lijnen aan de zijkanten iets naar binnen. Nadat je de lipliner aangebracht hebt, zal het effect je direct opvallen. De hack zorgt ervoor dat je lippen er voller uitzien, maar benadrukt ook je bovenlip en dit zorgt ervoor dat je dat lip flip-effect bereikt. Breng vervolgens je favoriete lippenstift aan en je bent helemaal ready to go. @carsynnlovee en @ameliaolivia09 laten op TikTok precies zien hoe je de hack moet toepassen.

@carsynnlovee

have you tried this yet? ✨ @makeupbymario #makeupbymario #liplift #celebsecrets #makeuphacks #lipliftbymario #fyp #kkwbeauty #lipliner

♬ More Than A Woman – SG’s Paradise Edit – Bee Gees & SG Lewis

@ameliaolivia09

Omg wow lip filler without the pain!! Ib: @carsynnlovee #mariomakeup #makeuphacks #biggerlipsnaturally #lipstickhack

♬ original sound – Amelia Olivia

Reacties

Wij zijn niet de enigen die enthousiast zijn over deze hack, want ook fans gaan compleet los in de comments van de TikTok-video’s. Zo schrijft een fans: “I didn’t no this girl🥰” en een andere fan schrijft: “Love that you educate/share what you learn instead of keeping it to yourself❤️” en daar zijn wij het helemaal mee eens.

Wij gaan deze hack snel uitproberen. Jij ook?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.