Gina Koninkx
Gina Koninkx Celebrity 3 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Meghan Markle zweert bij dit beautyproduct voor gigantisch lange wimpers en het is een hype

De Duchess of Sussex is er sinds het afstand nemen van haar koninklijke titels niet minder populair om geworden. Meghan Markle en Harry leven weliswaar wat meer in privacy, Meghan is nog altijd een waar icoon. Dat blijkt, want ze heeft laten weten welk wimperserum haar favoriet is en het product wordt nu elke 30 seconden (!) verkocht.

Lekt haar Soundcloud account uit? Luistert vervolgens iedereen naar deze muziek. Wordt ze in een koffietentje gespot? Drie keer raden waar een rij staat. Dat Meghan Markle veel invloed heeft, valt niet te betwisten. Maar nu ze heeft laten bij welk wimperserum ze zweert, is dat nog duidelijker geworden.

De beautyfavoriet van Meghan Markle

Niet alleen door TikTok ontstaat steeds vaker een run op beautyproducten welke vervolgens weken (of maanden) uitverkocht zijn. Ook als de Duchess of Sussex een beautygeheim verklapt, zijn de producten vervolgens niet meer aan te slepen.

Daar is Revitalash blijkbaar goed op voorbereid, want het wimperserum – daarover zometeen meer – wordt nu elke 30 seconden ergens op de wereld verkocht. Bi-zar.

Het wimperserum Revitalash Advanced

Toen Meghan Markle in een interview het volgende liet vallen: ‘I also use Revitalash on my eyelashes, and I swear they are as long as they could ever be‘, ontstond er direct een run op het product. Die run is nog steeds gaande en blijkbaar niet voor niks. Niet alleen Meghan Markle, ook andere sterren en TikTokkers zijn lovend over het product wat zorgt voor gigantische wimpers waar je U tegen zegt.

Het product schijnt zo goed te zijn dat je na 30 dagen zichtbaar vollere en donkerdere wimpers hebt. Kijk naar die stralende ogen van Meghan Markle en je gooit het product meteen in je winkelwagen. Draag je er toch maar mooi aan bij dat dit product elke 30 seconden wordt verkocht.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.