Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Fashion 2 nov 2023
Leestijd: 1 minuut

Met deze simpele techniek match je jouw kleding bij je uiterlijk

Niet iedereen heeft een innerlijk stijlicoon dat zo nu en dan wel eens meehelpt om de mooiste outfits te creëren. Voor degenen bij wie het niet altijd even makkelijk gaat is er nu een enorm simpel ezelsbruggetje.

Nooit meer een foute kleur in je kast.

De match is zo gemaakt

Het vinden van de juiste kleding die jouw natuurlijke schoonheid accentueert, kan soms een uitdaging zijn. Voor wie het niet zo vanzelfsprekend of makkelijk is, is er nu een innovatieve (en vooral héél eenvoudige) oplossing, namelijk de Match2Me-tool van Trinny London.

In 2017 lanceerde Trinny Londen de Match2Me-tool met als doel iedereen te helpen hun beste zelf te zijn. De tool, ontworpen door Trinny Woodall (die je misschien nog wel kent van Trinny & Susannah), analyseert je huid-, haar- en oogkleur om nauwkeurig je kleurprofiel te bepalen. Dit profiel onthult niet alleen welke kleuren het beste bij jou passen, maar helpt je ook bij het begrijpen van de tinten die het best bij elkaar passen.

Hoe het werkt

De Match2Me-tool van Trinny London is reuze eenvoudig in gebruik. Door simpelweg je uiterlijk te beschrijven door middel van de stappen via deze link, analyseert het systeem je natuurlijke kleuren en creëert het een persoonlijk kleurprofiel. Vervolgens zie je een lijst van kleuren die perfect matchen bij jouw kleurprofiel. Deze kleuren fungeren als jouw ideale palet, waarmee je heel gemakkelijk kunt gaan shoppen. Kind kan de was doen (en je kleding uitkiezen).

In deze stijl wil je de mannen in je leven kleden deze winter

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.