Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 4 mei 2022
Leestijd: 3 minuten

Met Gala 2022: dit zijn de meest ongemakkelijke momenten rechtstreeks van de rode loper

Afgelopen maandag werd hét evenement van het jaar gevierd: het Met Gala 2022. Celebrities van over de hele wereld kwamen samen om de mode te vieren en dat deden ze dit jaar met het thema ‘Gilded Glamour’. Deze dress code verwijst naar de Gilded Age uit New York, een periode die bekend staat als een tijd van ongekende welvaart. Zo zagen we celebrities in prachtige outfits, maar er kwamen ook een heleboel awkward momenten voorbij op de rode loper.

Wij zetten ze voor je op een rij.

Met Gala 2022

Hoewel niet iedereen zich aan de dress code heeft gehouden dit jaar, hebben wij weer genoten. Zo zagen we Kim Kardashian met Pete Davidson stralen op de rode loper en was de rest van de Kardashian/Jenner-familie ook aanwezig. Al deze celebrities bij elkaar zorgen niet alleen voor hilarische, maar ook awkward momenten en wij zetten ze voor je op een rij.

1. Deze verslaggever die beter gekleed was dan de helft van de gasten

Het Thema ‘Gilded Glamour’ leek voor wat verwarring te zorgen bij celebrities. Ze kwamen namelijk in hele verschillende outfits naar het evenement. Toch leek het erop dat één persoon de show stal en dan hebben we het niet over Blake Lively. Een persoon waar fans het allemaal obsessed mee zijn, is verslaggever Genesis Suero.

Genesis woonde het evenement bij om verslag te doen van de rode loper voor het Spaanse tv-netwerk Telemundo. Ze belandde per ongeluk op Twitter, nadat fans begonnen te zeggen dat ze de opdracht meer begreep dan de beroemdheden op de rode loper.

2. Het bizarre gesprek tussen Emma Chamberlain en Jack Harlow

Emma Chamberlain stond dit jaar tijdens het Met Gala op de rode loper voor Vogue. Hier hield ze verschillende interviews, waaronder met Jack Harlow. Het gesprek begon met de vraag waar zanger Jack Harlow het meest naar uitkeek tijdens het evenement en het eindigde met een uitwisseling van een ‘I love you’. Twitter ging direct los.

3. Nicki Minaj begon te roepen naar iemand op de rode loper

Terwijl ze de trap opliep in haar prachtige zwarte outfit, begon Nicki Minaj een man te roepen. Volgens haar had hij haar aanwezigheid op het evenement gelekt. Awkward!

4. Een Met Gala vol exen

Er komen ontzettend veel celebrities op het Met Gala af. Het kan dan ook bijna niet anders dat celebrities hun ex op het evenement tegenkomen en dit jaar was niet anders. Zo maakten Austin Butler en Kaie Gerber hun debuut op de rode loper, maar waren de ex van Austin – Vanessa Hudgens – en de exen van Kaia – Jacob Elordi en Pete Davidson – ook aanwezig. Pete Davidson was samen met zijn nieuwe vriendin Kim Kardashian aanwezig, maar ook zijn ex Phoebe Dynevor was op het evenement. Pretty awkward.

Kylie Jenner

De outfit van Kylie Jenner zorgde ervoor dat veel mensen naar Twitter gingen en dat was niet per se om een goede manier…

5. Verwarring over het thema

Ieder jaar zien we het weer gebeuren: verwarring over het thema. Dit jaar lijkt deze verwarring echter tot een nieuw hoogtepunt te zijn gebracht. Het thema van 2022 ,‘Gilded Glamour’ – verwijzend naar de periode van extravagant materialisme van Amerika in de jaren 1870 – zorgde niet bij elke celebrity voor de juiste outfit keuze.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.