Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 7 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Michelle Obama schuift aan bij Oprah Winfrey en vertelt over haar jeugd én de tijd in het Witte Huis

Goed nieuws! Op de laatste bestemming van de tournee voor haar bestseller ‘The Light We Carry: Overcoming in Uncertain Times’ voerde Michelle Obama een uitgebreid gesprek met haar goede vriendin Oprah Winfrey. De voormalige First Lady deelt persoonlijke verhalen over haar jeugd en haar tijd in het Witte Huis, biedt waardevolle inzichten over zelfvertrouwen, angsten en ouder worden en geeft praktisch advies voor het leven in de moderne tijd, zoals de waarde van een keukentafel vol vrienden.

Deze show is vanaf 25 april te zien op Netflix.

Over The Light We Carry: Michelle Obama & Oprah Winfrey

Obama en Winfrey behandelen een breed scala aan onderwerpen, waaronder de menopauze, sociale kwesties en liefde. Ze hebben een openhartig, bij wijlen aangrijpend, soms komisch, maar altijd oprecht gesprek over de uitdagende tijd waarin we leven. The Light We Carry: Michelle Obama & Oprah Winfrey is een Netflix Special in samenwerking met Higher Ground Productions en Jesse Collins Entertainment. “The woman needs no introduction,” begint Oprah haar verhaal. En dat is juist, want íedereen in de wereld weet wie Michelle Obama is. Ze heeft zo’n bijzondere rol gehad dat iedereen ook benieuwd is hoe dat was en hoe het nu met haar gaat. Tenminste, dat willen wij heel erg graag weten. Echt een power woman, en daar houden wij wel van.

Bekijk de trailer hieronder:

Veel nieuwe films-en series

April is begonnen en dat betekent dat er weer heel veel nieuwe releases aangekondigd worden. Zo is dus deze show te zien vanaf eind april, maar er is nog veel meer leuks dat eraan zit te komen. Kourtney (Kardashian) Barker en man Travis krijgen een eigen minidocu over hun bruiloft. ‘Til Death Do Us Part: Kourtney & Travis’, heet ie. De documentaire gaat bestaan uit verschillende privébeelden uit het leven en de bruiloft van de twee tortelduiven.

Kylie Jenner en Timothée Chalamet zijn naar verluidt aan het daten

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.