Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Celebrity 9 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Kijktip: Mila Kunis speelt in de nieuwe Netflix-film ‘Luckiest Girl Alive’

Na een hele tijd wachten, onthult Netflix de officiële trailer van de gloednieuwe film Luckiest Girl Alive met Mila Kunis in de hoofdrol. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2015 van Jessica Knoll. Dit is alles wat we weten over de langverwachte film!

Het plot

Luckiest Girl Alive draait om Ani FaNelli, een New Yorkse met een scherpe tong die alles lijkt te hebben: een gewilde functie bij een bekend tijdschrift, een geweldige garderobe en een bruiloft (en man!) waar iedereen van droomt.

Maar wanneer de regisseur van een misdaaddocumentaire haar wil spreken om haar kant te vertellen van het schokkende incident dat plaatsvond toen ze een tiener was, wordt Ani gedwongen een duistere waarheid onder ogen te zien die haar perfecte leven dreigt te verpesten.

Bekijk de trailer hieronder:

De auteur en het boek

Luckiest Girl Alive was meteen een bestseller toen het werd uitgebracht als boek in 2015. Het boek was vooral een succes omdat veel vrouwen zich verbonden voelden met de thema’s die in het boek besproken worden.

Het schrijven van het boek was voor Knoll erg therapeutisch. Later onthulde ze namelijk dat veel van wat er met Ani gebeurt, gebaseerd was op haar eigen ervaringen met aanranding en pesten.

Vanwege haar persoonlijke band met Luckiest Girl Alive, schreef Jessica Knoll ook het scenario voor de verfilming. Verder was ze ook aanwezig op de set voor een een groot deel van de tijd.

Luckiest Girl Alive

De cast

Naast Mila Kunis, bestaat de cast van Luckiest Girl Alive uit Finn Wittrock, Connie Britton en Jennifer Beals. Tot nu toe zijn is alleen de rol van Kunis bevestigd. Verder is het onduidelijk welke rollen de rest van de cast gaat spelen.

Netflix laat weten dat aan dat Luckiest Girl Alive vanaf 7 oktober te zien op het streaming-platform.

Kate Middleton reageert op de verjaardagswens van een fan via een bericht op Twitter

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.