Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 26 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Miley Cyrus ondergaat grote haartransformatie en fans moeten even wennen

We kennen Miley Cyrus allemaal als een stoere blondine, die haar haren maar al te graag in de rondte gooit. We weten dat de zangeres in de afgelopen jaren flink wat kapsels heeft gehad. Zo ook nu, want er waait een nieuwe wind door de lokken van Miley Cyrus’ haar.

En fans moeten er nog even aan wennen.

Miley Cyrus gaat voor bruin haar

Miley Cyrus heeft in de loop der jaren heel wat verschillende haarkleuren gehad, maar hoewel haar kapsel in het afgelopen jaar vaak is veranderd, is één ding altijd hetzelfde gebleven: haar haarkleur is altijd een combinatie geweest van platinablond en bijna zwart.

Deze week verscheen Miley Cyrus met andere haarkleur op de rode loper van The Daily Front Row’s Fashion Los Angeles Awards. Miley rockt een gemêleerd bruine haarkleur, die geheel nieuw leven in de moneypiece trend blaast. Miley draagt haar haren in een middenscheiding en beide kanten van haar coupe zien er anders uit: rechts is aanzienlijk donkerder dan links.

Fans moeten wennen

Hoewel wij deze Cruella-achtige look wel kunnen waarderen, moeten veel fans nog even aan de nieuwe look van Miley wennen. Dat Miley nu een brunette is, is even schakelen. Toch zijn

Miley Cyrus x SZA … ?

Miley is aan het broeden op een nieuw album en daar komt hoogstwaarschijnlijk een hele fijne samenwerking op te staan. Onlangs begon Miley Cyrus SZA te volgen op Instagram, wat al een eerste hint was.

Miley kreeg van Guinnes World Book of Records de Titel ‘The Most Popular Female Musician in The World 2023’. Niemand minder dan SZA posstte een Tweet waarin ze Miley feliciteerde én een kleine aankondiging deed.

Veel fans kunnen hun enthousiasme niet op voor deze samenwerking. Wanneer de twee daadwerkelijk de studio ingaan is onbekend, dus het zal nog even wachten zijn op het nieuwe album van Miley.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.