Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 28 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Miranda Cosgrove (aka iCarly) verkleedt zich als Kim Kardashian

Voor het derde seizoen van de iCarly reboot (ja, die is er) verkleed Miranda Cosgrove zich als niemand minder dan Kim Kardashian, in een roze bodysuit. Is dit jouw nieuwe kostuum voor Halloween? Laat de spraytan dan even zitten.

Barbiecore all over the place.

Dit verdient Kim Kardashian per seconde

Miranda Cosgrove verkleedt zich als Kim Kardashian

Eerder deze week deelde Josh Peck, die we kennen van Drake & Josh, behind the scenes beelden van de iCarly opnames. We zien daar Josh zelf, Miranda en Phill Lewis op de foto. Komt Phill je ook bekend voor? Hij regiseert de afleveringen van iCarly nu, maar speelde vroeger Mr. Moseby in Zack & Cody. 

En Miranda is duidelijk op de hoogte van de Barbiecore trend die gaande is, want ze is gehuld in een volledig roze catsuit. Jep, dit is de iconische outfit van Kim Kardashian bij Saturday Night Live. Het ellenlange haar maakt de look helemaal af. De donkere spraytan had niet gehoeven. Ga jij voor een Kim K outfit met Halloween? Houd het dan bij de outfit en accessoires.

Velen zijn het niet eens met deze verkleedpartij

Miranda is onherkenbaar en de donkere spraytan schiet bij velen in het verkeerde keelgat. ‘Remind Miranda she’s white please’ luidt een comment. Iemand anders schreef ‘iCulturallyAppropriate‘. Ook zonder de donkerdere huid was de look wel duidelijk geweest, wordt vaak benadrukt in de comments.

Josh & Miranda gaan way back

Als je Josh en Miranda niet kent, dan weten we even niet wat je tijdens je jeugd hebt gedaan. Drake & Josh en iCarly waren dé shows van Nickelodeon en wij verslonden vroeger flink wat afleveringen. De reboot van iCarly is nu te zien op Paramount, dat nog niet in Nederland te zien is. Wil je toch even genieten van dat nostalgische gevoel? Check dan deze foto hieronder even. Waar blijft de tijd?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.