Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 8 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze modekleuren worden groot voor de winter van 2021

Koudere dagen vragen om gebreide truien, mantels en mooie pantalons. Hoog tijd om daarom eens te gaan kijken welke items er in je garderobe te vinden moeten zijn en nog belangrijker: welke modekleuren er dit najaar gelden.

We zetten de belangrijkste modekleuren op een rij.

Modekleuren voor herfst en winter 2021

Dat betekent natuurlijk niet dat je alleen deze kleuren mag dragen dit najaar, maar het zijn wel de meest belangrijke kleuren van het modeseizoen. Natuurlijk zagen we een groot aanbod aan neutrale kleuren, maar ook felle kleuren als oranje en blauw maken een intrede. Een van de grootste kleuren voor het seizoen wordt bruin. We zetten alle modekleuren voor de winter van 2021 op een rij.

1. Bruin

We zeiden het al: een van de grootste modekleuren voor het najaar is de kleur bruin. Van licht tot donkerbruin, combineer de kleur met verschillende tinten en materialen en je zit helemaal goed.

Acne Studios / Gabriela Hearst

2. Geel

Van het boterkleurige geel tot felgeel in verschillende materialen en stukken, geel is de kleur die dit najaar gedragen mag worden. Van knappe breisels van Balmain tot leren broeken van Louis Vuitton, wij zijn fan.

Louis Vuitton / Balmain

3. Oranje

De kleur maakte afgelopen zomer al langzaam haar opmars, maar komend najaar mag onze nationale kleur uit de kast. Etro combineert verschillende kleuren oranje en bij Acne Studios wordt de kleur gecombineerd met andere felle tinten.

Etro / Acne Studios

4. Blauw

Blauwe tinten die ons nog het vakantiegevoel geven en doen terugdenken aan de mooie zee, slepen ons het najaar door de koude dagen heen. Van felblauwe mantels bij Prada tot dieperblauw bij Chanel, deze kleur is een must voor de herfst.

Prada / Chanel

5. Groen

Ook groen maakt een comeback als een van de modekleuren voor komend najaar. Van grasgroene mantels bij Prada tot legergroene stukken bij Balmain.

Balmain / Prada

6. Rood

Felrood maakt dit najaar haar comeback als modekleur, van monochrome outfits bij Chanel tot rode stukken bij Louis Vuitton.

Chanel / Louis Vuitton

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.