Emma Toussain
Emma Toussain Reizen 14 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Moët & Chandon opent champagnebar in Londen en daar wil je heen

Moët & Chandon heeft deze week zijn grootste champagnebar in Europa geopend. In warenhuis Harrods in Londen wordt de volledige selectie champagnes geserveerd van de Moët Imperial e Moët Ice tot de grand vintage champagnes, champagne-cocktails en een passend menu met ‘bites’. Plan jij een stedentripje naar de Britse hoofdstad? Dan moet je deze bar zeker even bezoeken. Nog geen plannen? Nou.. goed moment om ze wél te maken!

Moët & Chandon in Harrods

Zeg Moët & Chandon en je denkt aan glamour en elegantie. Dat laat deze bar zien als geen ander. Bezoekers gaan zogezegd ‘op reis’ in de wereld van Moët & Chandon en kunnen de Maison wijngaarden ervaren en proeven met de volledige selectie van Moët & Chandon champagnes die verkrijgbaar zijn per glas vanaf £16. Van de elegante ‘blonde’ tonen van de Brut Impérial NV tot de zoete aroma’s van de Grand Vintage Rosé van het huis. Voor de liefhebbers worden er ook cocktails geserveerd als ‘Peach Blossom’ en de ‘Champagne Shake’. Alle Moët & Chandon liefhebbers worden ondergedompeld in de wereld van Moët & Chandon met deze unieke ervaring. Dus ben je fan van dit drankje en hou je wel van een beetje luxe? Dan is dit voor jou de place to be.

De Champagnes die per fles worden geserveerd – van 75cl tot magnum – omvatten uitzonderlijke wijnen uit de Moët & Chandon Legacy Champagne Grand Vintage en uit de Legacy Champagne Rare Limited Edition Bottle Collections – waaronder een 1959 Grand Vintage Magnum ter waarde van €4.400,-, maar ook de meer toegankelijke Brut Imperial NV ontbreekt niet op kaart. Dus geen zorgen, je hoeft niet een bizar salaris binnen te harken voor je reisje naar Londen.

Moët & Chandon
Moët & Chandon

Fancy bites

Ben je een echte fijnproever? Dat komt goed uit, want ook daar heeft deze bar aan gedacht. Met een reeks heerlijke zoete en hartige gerechten zullen fijnproevers niet teleurgesteld worden. Van het kenmerkende ‘Choux Love’ – gerecht van het huis – een dessert van soezen met een vulling van mango en passievrucht (elk gebrandmerkt met de letters van Moët) – tot het ‘Cheese Délice’ – een burrata stracciatella met pittige kimchi op een toast van zwarte sesam.

Be there or be square

Moët & Chandon heeft de koninklijke hoven van Frankrijk onder Louis XV mogen dienen, de rode lopers van Hollywood belopen, getoost op de Grand Slams van de wereld, Studio 54 verlicht, aanwezig tijdens iedere Fashion Week, verheugt zich met iedere mijlpaal van de koningin, en hier wordt warenhuis Harrods aan toegevoegd: een iconisch Londense bestemming met haar deuren open voor iedereen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.