Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 14 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

WHAT – Khloé Kardashian en Tristan Thompson verwachten tweede kindje

Ja, je leest de titel goed. Khloé Kardashian en ex (??) Tristan Thompson verwachten een tweede kindje. Samen. Na alle ellende. Maar voordat je denkt dat Khloé zwanger is – that’s not true. Het kindje wordt geborden via een surrogate, oftewel een draagmoeder. Maar het is wel degelijk het kind van de twee sterren, zo is bevestigd aan E! News.

BREAKING: Khloé Kardashian weer moeder

ls je een Kardashian-fan bent, heb je de afgelopen weken en maanden sowieso iets meegekregen van alle drama rondom Khloé Kardashian en Tristan Thompson. Hoewel het schandaal zich in december van vorig jaar afspeelde, konden we recentelijk in de laatste afleveringen van The Kardashians meemaken hoe de familie er precies achter kwam dat Tristan Thompson (opnieuw) vreemdging. De NBA-speler ging op zijn 30e verjaardag met een andere vrouw en deze dame in kwestie bleek uiteindelijk zwanger te zijn. Khloé en haar familie (+alle Kardashian-fans) waren daarom helemaal klaar met Tristan.

It’s a mess

Daarom is het nu ook extra onverwacht dat Khloé nu besloten heeft om wederom samen ouders te worden. We weten dat Khloé niets liever wilde dan opnieuw moeder worden én ook dat het van dezelfde vader zou zijn – dus met dat in je achterhoofd is dit een soort van logisch.

“We can confirm True will have a sibling who was conceived in November,” vertelt een representative van Khlóe aan E!. “Khloe is incredibly grateful to the extraordinary surrogate for such a beautiful blessing. We’d like to ask for kindness and privacy so that Khloe can focus on her family.”

OK WAIT – de baby werd verwekt in november? Dat was een maand voordat alle drama naar buiten kwam. Dus Khloé had toen nog geen idee van wat haar te wachten stond en toen waren ze al bezig met het krijgen van nog een kindje.

What a mess.

Maar hoe zit het dan nu tussen de twee? Nou, ze zijn zeker NIET samen: “they have not spoken outside of co-parenting matters,” volgens een insider. “The baby was conceived via surrogate before it was revealed to Khloe and the public that Tristan was having a baby with someone else in December.”

Aftellen maar

Als we even rekenen van november naar nu.. dat lijkt het erop dat het kind al redelijk snel geboren moet gaan worden. Dan hop[en we maar voor Khloé dat het een jongetje is want dat wilde ze graag. Toch nog een beetje eind goed al goed.

We houden jullie op de hoogte.

Khloe Kardashian en Tristan Thompson willen samen een tweede kind en bespreken de details in KUWTK

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.