Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Shopping 15 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Gifting on a budget – dit zijn de mooiste kerstcadeaus onder de €20

Langzaam maar zeker komt kerst dichterbij. Dagen vol gezelligheid, lekker eten én cadeaus. Om te krijgen, maar ook om te geven. En nu de kosten dit jaar de pan uitrijzen, is het logisch dat de cadeaus onder de boom minder extravagant zijn dan voorheen. Wil jij de vrouwen om je heen verrassen met een liefdevol gebaar? Dit zijn de mooiste kerstcadeaus onder de €20.

Een goed cadeau hoeft echt niet duur te zijn.

Editor’s Picks – doe inspiratie op met de Christmas wishlist van NSMBL’s Karlijn

Dit zijn de mooiste kerstcadeaus onder de €20

Of het nu is voor je moeder, oma of een vriendin: ze zullen hier vast blij mee zijn.

The Coucou Club Fluffy Slippers – €15,40

Met een koude winter voor de deur is een paar warme slippers voor in huis heerlijk om cadeau te krijgen. Wedden dat ze nog vaak gaat genieten van dit pluizige presentje?

Anna + Nina mok I Love You – €14,95

Koffie smaakt lekkerder uit de juiste mok. Geeft dit prachtige exemplaar van Anna + Nina cadeau tijdens de feestdagen, voor een cosy gevoel.

Ateljé lila phonecase – €18,99

Telefoonhoesjes zijn van die dingen die je eigenlijk vergeet voor jezelf te kopen, maar waar je wel enorm blij mee bent als je een nieuwe hebt. Het perfecte item om cadeau te geven, dus.

Lindex Beanie Double Fold – €14,95

Met de koudere dagen voor de deur is een warm modeaccessoire geen overbodige luxe. Deze crème beanie van Lindex ziet eruit als een muts van €80, maar kost je slechts 15 euries,

Moskito Phone Cord – €14,99

Phone cords zijn hot and happening. Heb jij een vriendin die haar telefoon graag versierd met kleurrijke koorden? Dan is dit het perfecte cadeau.

Baileys Salted Caramel – €19,99

Erg lekker in je warme chocomel.

Loft House Pink Gin Alcoholvrij – €17,99

Of juist even geen drank? Dan heeft Loft House een heerlijke pink gin zonder alcohol. Als geliefde plannen heeft voor dry januari, dan zet jij met dit cadeau al hun eerste stap in de goede richting.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.