Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Fashion 26 apr 2022
Leestijd: 3 minuten

Wauw: dit waren de mooiste looks van Coachella Festival weekend #2

Nadat vorige week menig celebrity en influencer los ging op de muziek in Palm Springs, was het ook dit weekend weer raak: weekend nummero #2 van Coachella festival 2022 vond plaats. Daarom kunnen we opnieuw smullen van alle geweldige plaatjes op Instagram én jaloersmakende outfits die de festivalgangers droegen naar het festival.

De outfits stelden niet teleur en we hebben de mooiste looks voor je op een rijtje gezet.

Coachella 2022

Na twee jaar wachten was het dan eindelijk zover: Coachella Festival kon afgelopen weekend(en) weer plaatsvinden. Wat hebben we het gemist om te kunnen genieten van alle amazing en jaloersmakende Coachella-outfits. Gelukkig stelden de celebrities en influencers die het festival bezochten ons niet teleur en trakteerden ze ons op geweldige looks. Vorige week deelden wij al de mooiste looks van Coachella Festival weekend #1. Opnieuw hebben wij de vetste looks voor je op een rijtje gezet.

1. Paris Hilton

Pink, pink, pink. De modekleur zuurstokroze zien we op dit moment echt overal. Oók op Coachella dus. Celebrities en influencers smullen van de kleur en we can’t blame them: het staat ze geweldig.

Onder andere Paris Hilton besloot zichzelf volledig in zuurstokroze te hullen. Deze look schreeuwt raver meets barbie en wij zijn obsessed. Hoe kan het ook anders.. het is en blijft Paris Hilton.

2. Danae Bessin

Ook influencer Danae Bessin ging voor zuurstokroze in haar Coachella-outfit. Zij droeg een neon bikinitop en een string met zilveren glittertjes van Victoria Secret met daar overheen een top bestaande uit gouden kettingen met pailletten en een zwarte broek met roze tekst op de voorkant. Om de look af te maken droeg ze een roze cowboyhoed. Howdy.

3. Lizzo

Niemand minder dan Lizzo besloot ook om voor zuurstokroze te gaan speciaal voor haar Coachella performance met niemand minder dan Harry Styles. Merk je een thema?! Roze? De twee zongen samen Gloria Gaynor’s iconische 1978 nummer “I Will Survive” en -wanneer we dachten dat het niet beter kon- One Direction’s debuut-single “What Makes You Beautiful.”

4. Raveena

Toch bestaan de weekend #2 Coachella-outfits niet alleen maar uit zuurstokroze. In tegendeel zelfs. Er waren genoeg andere adembenemende looks, zoals die van zangeres Raveena. Voor haar performance op Coachella droeg ze een lange witte jurk met cut-outs die ze combineerde met grote statement oorbellen. Ook haar make-up en haar zaten geweldig, we like.

5. Alanna Panday

Deze geweldige vlindertop die Alanna Panday aan had tijdens het tweede weekend van Coachella hebben we eerder gezien. Niemand minder dan Riverdale-ster Vanessa Morgan droeg dezelfde top tijdens weekend nummero #1 van het festival. Ook deze keer wilden we je ‘m niet onthouden, want hij is prachtig.

Dankzij Alanna weten we nu ook waar de top vandaan komt. Deze komt uit de collectie van Cult Gaia x Bratz. Er hangt een aardig prijskaartje aan, maar hij is dan ook wel écht prachtig. Alanna’s vlinder accessoires en lange haar maken de look af en geven een magisch effect.

6. Carina Zavline

Influencer Carina Zavline droeg een prachtige zwarte mini-jurk met zilveren glitters en franjes van Revolve tijdens het tweede weekend van Coachella. Ze maakte een statement door meerdere van dezelfde steentjes-kettingen van verschillende lengtes op elkaar te dragen. Daarnaast droeg ze een wit handtasje met zilveren steentjes en hoge witte cowboylaarzen. We LOVE it.

Wij kunnen niet wachten tot Coachella Festival 2023!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.