Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 26 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Gigi Hadid rockt déze prachtige zomertrend op haar verjaardag en wij zijn obsessed

Als er iemand altijd flawless uitziet is het Gigi Hadid wel. Ook afgelopen weekend bewees zij dit weer. Het 27-jarige topmodel was zaterdag namelijk jarig en om dit te vieren organiseerde zij een feestje in privéclub Zero Bond in NYC. De outfit die ze droeg was geweldig én mega on-trend dit seizoen.

WOW.

Gigi’s verjaardag

Om haar 27e verjaardag te vieren kwam Gigi Hadid samen met verschillende familieleden en vrienden in club Zero Bond in NYC. Zij werden gespot terwijl ze zich een weg baanden door de NoHo-buurt van de stad in stijlvolle feestoutfits.

Zelf ging Gigi voor een adembenemende witte outfit van kant. Op foto’s die buiten het feest zijn genomen zien we een lachende Gigi in een wit kanten korsettop, een bijpassende transparante broek en een jas tot op de grond, allemaal van het Australische merk Dion Lee.

Ze maakte de outfit af met classy hakken en meerdere sieraden, waaronder witte kristallen oorbellen, gelaagde parelkettingen en een gouden buikketting.

Gotham/GC Images

Vooral de prachtige korsettop trok onze aandacht, aangezien deze helemaal hot is dit seizoen.

Korset trend

De korsettop is één van de modetrends die we aankomende zomer veel zullen gaan zien. Uit de fashionweeks van het SS22-seizoen, werd al erg duidelijk dat 2022 hét jaar is om voor sexy en gedurfd te gaan wat betreft kleding. Denk aan de blote buik, de minirok en dus ook de korsettop.

Komt het woord ‘oncomfortabel’ in je op als je denkt aan een korset? Begrijpelijk, maar die opvatting is anno 2022 niet meer terecht. Waar het korset vroeger werd gebruikt om een zandloperfiguur te creëren, is het korset van nu ontworpen om niet beperkend te zijn of een ‘ideaal’ lichaamstype te bereiken. Het dient juist als een top die je zelfverzekerd en krachtig laat voelen.

Als Gigi zo’n prachtige korsettop rockt moeten wij ‘m ook hebben.

Oh wow: Actrice Simone Ashley liep een blessure op tijdens de opnames van Bridgerton door dit item

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.