Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Films & Series 20 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

‘Murdaugh Murders: A Southern Scandal’ is de bizarre true crime documentaire op Netflix waar iedereen het over heeft

We houden van een lugubere true crime documentaire op z’n tijd. Onlangs kwam Netflix weer op de proppen met een duister pareltje, namelijk Murdaugh Murders: A Southern Scandal. Iedereen heeft het over dit bizarre verhaal, over een vader zie zowel zijn vrouw als zoon vermoord.

Als je in de mood bent om met open mond toe te kijken, dan is dit de perfecte docuserie voor jou.

Waar gaat Murdaugh Murders over?

In de docuserie Murdaugh Murders: A Southern Scandal volg je het verhaal van de familie Murdaugh. Alex Murdaugh, de vader, was een prominente advocaat in het zuiden van de VS. De Murdaughs waren één van de machtigste en meest invloedrijke families in het zuiden, maar hun imperium stortte in 2019 in elkaar na het overlijden van de 19-jarige Mallory Beach tijdens een bootongeluk

Dit bootongeluk werd veroorzaakt door Paul Murdaugh, de zoon van Alex. Paul hield er nogal een opmerkelijke levensstijl op na, met zijn persoonlijkheidsproblemen, entitlement, familie issues en vooral zijn overmatige drankgebruik – wat uiteindelijk tot de dood van Mallory leidde. Maar toen dat eenmaal aan het licht kwam, ging de beerput open. Niet alleen Paul, maar vooral ook vader Alex had bloed aan zijn handen. Later werden namelijk Paul en zijn moeder vermoord, waar vader Alex nu vast voor zit.

Het internet is in shock na het zien van de serie

True crimeliefhebbers zijn in shock na het zien van de serie, maar hebben ook bewondering voor de makers, die niet alleen de misdaden, maar ook alle misstanden in de VS aankaarten.

“The murdaugh murders on Netflix is a masterclass on intergenerational trauma and the ripple effect of tragedy and destruction it creates,” schrijfr een Twitteraar. ”Finished the murdaugh murders and my god …… the amount of lives lost because white privilege and power is CRAZY like no one person or family should be above the law in the way that they were” schreef iemand anders.

Murdaugh Murders: A Southern Scandal is nu te zien op Netflix. Meer true crime? Wij zetten de meest bizarre series en documentaires hier op een rij. 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.