Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 20 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Taylor Swift maakt fans onbewust aan het lachen door haar statische kapsel tijdens show

Taylor Swift is nog maar net begonnen aan haar The Eras Tour, ze gaat nu al viral op TikTok door iets wat er tijdens het concert is gebeurd. Natuurlijk zijn al haar Swifties (ja, haar fans) door het dolle heen dat de zangeres voor ‘t eerst in vijf jaar weer op tour is, maar dat is niet het enige noemenswaardige uit de afgelopen dagen. Taylor probeert met man en macht de beste show ooit neer te zetten.. wat aardig lukt. Maar ook zij heeft niet alles onder controle, zo zie je maar weer. Het heeft alles te maken met de prachtige blonde lokken van de zangeres.

Oké, het is ook vrij hilarisch.

Taylor Swift ervaart hair-malfunction

Als superster lig je natuurlijk onder een vergrootglas en al helemaal als je op het podium staat, wanneer er vijtigduizend mensen naar je kijken. Dan hoop je maar dat er niks met je stem aan de hand is, dat je kleding op de juiste plek blijft zitten, dat je niet valt.. gelukkig is dat allemaal niet aan de hand bij Miss Taylor.

Dat gelukkig niet, maar toch gaat het niet allemaal van een leien dakje. Het haar van Taylor heeft namelijk een eigen wil en dat zorgt voor hele grappige beelden. Het zit prachtig, maar het is wel statisch.. En als je op het podium staat schijnen er ook behoorlijk wat lichten op je, dus verbergen kan niet echt.

Bekijk de grappige beelden hieronder:

@gerrrrrry27

her hair lol💀… No its Ashley 😹 @Taylor Swift #theerastour #taylorswift

♬ original sound – Gerrrrrrald

Tijdens het nummer ‘I Knew You Were Trouble’ krijgt het haar van Taylor een hele eigen wil. Ze is en blijft ook maar een mens hè. Dan zien we dit maar als extra special effects.

Hier nog even vanuit een andere hoek:

@dylan_laferriere

If you are going to the Eras Tour on night 2 in Minneapolis, please comment or message me, I want to meet as many swifties as possible❤️ Also look at her hair, i love it😂#Taylorswiftstatichair #Statichair #Taylorswift #Swiftie #SwiftCity #Glendale #Eraszona #Arizona #Minneapolis #ErasTourMinneapolis #ErasTourMinneapolisnight2 #Night2 #Section205 #Iknewyouweretrouble #Foryoupage #Foryou #FYP #Viral #Red #Taylorsversion #Taylornation #SwiftTok #Eras #StadiumTour

♬ Static Hair Taylor – Dylan LaFerriere

Kan ze niks aan doen, maar grappig is het wel. Wij hebben in elk geval even gegrinnikt hierom.

Harry Styles geeft ex-vriendin Taylor Swift een boks en het internet gaat los

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.