Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 25 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de musthave zonnebrillen voor aankomende zomer

Nu we het al uitgebreid hebben gehad over de trends op het gebied van mode, zijn we toe aan een nieuw hoofdstuk: zonnebrillen. Want zodra de eerste zonnestraal tevoorschijn komt, is de zonnebril onze beste vriend. Hoewel de zonnestralen op dit moment nergens te bekennen zijn, komt er beter weer aan en dat betekent: het terras op met je zonnebril.

Van klassieke frames tot nieuwe trends: dit zijn de musthave zonnebrillen voor aankomende zomer.

Zonnebrillen Spring/Summer 2021

Klassiekers als een aviator-model doen het ieder jaar goed, maar dit seizoen is er ook ruimte voor andere zonnebrilmonturen. Verschillende monturen en kleuren zorgen voor een duidelijk statement. Zo zagen we de rechthoekige variant al bij topmodellen als Kendall Jenner, Bella Hadid en Hailey Bieber, maar zien we ook gekleurde glazen terugkomen.

Dior valt op met lichtkleurige glazen met een metalen montuur. Prada kiest voor hoekige monturen met rechthoekige glazen, maar ook zien we de cat-eye zonnebrillen terug bij het merk. Louis Vuitton kiest voor uitgesproken monturen. Ook zien we bij verschillende merken het witte montuur terugkeren. Wij zetten de grootste zonnebrillentrends voor je op een rij.

1. Symbole – Prada (€279)


Prada introduceert voor komende zomer een nieuw montuur: de Symbole. Dit montuur heeft hoekige vormen en komt in zwart, wit, blauw, nude en bruin. De zonnebril is een absolute musthave voor komende zomer en werd ook op de catwalk van het merk gespot.

Prada

2. Dixie – Vehla Eyewear (€135)


Eerder gespot bij modellen als Bella Hadid en Kendall Jenner: zonnebrillen met gekleurde glazen. Vehla Eyewear is het merk achter de unieke zonnebrillen en is een hit bij menig celebrity.

Vehla Eyewear

3. Signature – Dior (€390)


De nieuwe Dior Signature maakt deel uit van de nieuwe lijn van Dior en heeft een vlindervormig design. Het montuur oogt grafisch en de pootjes zijn afgewerkt met goudkleurige details.

Dior

4. Zwart-wit – Prada (€259)


Met grotere glazen zien we ook hier weer een hoekig montuur van Prada. De zonnebrillen van het merk kenmerken zich deze zomer door de grafische pootjes. Deze fijne zwarte zonnebril geeft net dat beetje extra door de witte details.

Prada

5. Rechthoekig – Gucci (€290)


Het rechthoekige montuur werd al bij menig model en influencer gespot. Deze zonnebril van Gucci behoort absoluut tot een van de grootste trends voor komende zomer.

Gucci

6. Dikke randen – Burberry (€220)


Ook Burberry gaat voor rechthoekige zonnebrillen, maar kiest voor een montuur met dikkere randen in een oranje kleur. Heerlijk voor de zonnige dagen op het strand.

zonnebrillen zomer
Burberry

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.