Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 25 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Amelia Hamlin deelt zoenende video met Scott Disick op Instagram voor zijn verjaardag

Waar het in het begin leek op een paar simpele dates, lijkt de relatie van Amelia Hamlin en Scott Disick steeds serieuzer te worden. De twee werden al meerdere keren samen gespot, gingen samen op vakantie en maakten hun relatie Instagram Official. Nu post Amelia een zoenende video met Scott voor zijn 37ste verjaardag.

Het stel werd voor het eerst samen gespot in november 2020.

Amelia Hamlin en Scott Disick

Na zijn relatie met Sofia Richie, gingen vorig jaar verschillende geruchten de ronde. Zo zou Scott Disick terugkeren bij ex Kourtney Kardashian en werd hij daarna meerdere keren gezien met model Amelia Hamlin. Amelia, de 19-jarige dochter van Lisa Rinna uit The Real Housewives of Beverly Hills en Harry Hamlin, was de nieuwe liefde van Scott Disick. Hoewel de ouders van Amelia geen fan waren van de nieuwe relatie van hun dochter, hield dat de 19-jarige Amelia niet tegen.

Scott Disick deelt eerste foto’s met Amelia Hamlin op Instagram

Scotten Amelia maakten hun relatie al snel ‘Instagram Official’ en zijn inmiddels een aantal maanden samen. Toch delen ze weinig foto’s met elkaar op social media, maar grijpt Amelia de 37e verjaardag van Scott aan om een zoenende video met haar liefde op Instagram te delen. Scott vierde zijn verjaardag (net als alle Kardashian-Jenners) met een themafeest die in het teken van luchtvaart stond. Zo zagen we zilveren ballonnen en grote taarten. Amelia postte een video terwijl Scott haar wang kust met de tekst, “Birthday cutie.”

amelia hamlin scott disick
Instagram / @ameliagray / @letthelordbewithyou

Verjaardag

Even later post Scott Disick een Instagram Story van het verjaardagscadeau wat hij van Amelia Hamlin kreeg: een Harley Davidson motor. “Thanks @ameliagrey” schreef hij met een rode ballon en hart-emoji’s. Ook zussen Kourtney, Khloe en Kim Kardashian deelden beelden van het verjaardagsfeestje van Scott. Zoals op andere feestjes was ook zangeres Sia aanwezig. Van Travis Barker was geen spoor te bekennen op het feest van Scott.

Amelia Hamlin is allesbehalve jaloers op de ex van Scott Disick

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.