Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 11 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Eindelijk: dit is de naam van het kindje van Rihanna en A$AP Rocky

Net als veel andere celebrities, koos Rihanna ervoor om de naam van haar baby niet meteen bekend te maken. Bijna een jaar geleden, op 13 mei 2022, beviel Rihanna van haar eerste kindje. We hebben lang in spanning gewacht, maar nu is eindelijk de naam bekend.

En blijkbaar hadden we het kunnen weten …

De naam van het kindje van Rihanna en A$AP Rocky

We zagen het kleine mannetje al veelvuldig voorbijkomen en hij sierde zelfs al de cover van de Britse Vogue. Het was lang gissen, maar nu is de naam echt bekend. Volgens The Daily Mail hebben Rihanna en Rocky hun kind de volgende naam gegeven: RZA Athelston Mayers. Hun zoon is vermoedelijk vernoemd naar producer en rapper RZA, de leader van de Wu-Tang Clan.

Rihanna lijkt vlak na de geboorte op 13 mei vorig jaar te hebben gehint naar de naam van haar zoon, omdat ze sinds de bevalling meerdere malen kleding droeg met het Wu-Tang Clan logo.

Rihanna in verwachting van tweede kindje

Na zeven jaar konden wij tijdens de Super Bowl eindelijk weer genieten van Rihanna op de planken, shining bright like a diamond. Haar halftime show was een spektakel van zang en dans, bepakt met vuurwerk, een horde aan dansers en zwevende plateaus. Rihanna had ons dertien minuten in haar greep en liet ons tot de laatste noot niet los.

Echter was de show niet het enige wat ons omver blies: Rihanna stond dit keer niet alleen op het podium, want naast de velen dansers was zij ook vergezeld door een ronde buik. Baby nummer twee is onderweg en in een rood ensemble van Loewe en Alaïa kwam haar baby bum duidelijk naar voren.

In de persconferentie die plaatsvond in de aanloop naar de Super Bowl vertelde Rihanna al dat zij een nieuw hoofdstuk zou openslaan op muzikaal gebied, maar nu komt er dus ook een nieuw hoofdstuk aan in haar privéleven.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.