Inga Stoit
Inga Stoit Lichaam 17 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit is de work out-routine van actrice Natalie Portman

e proberen heel wat verschillende work-outs in ons leven.. HIIT, hardlopen, yoga, krachttraining, allemaal verschillende vormen die passen bij verschillende mensen. Het vinden van de perfecte work-outroutine lijkt voor velen toch moeilijker te vinden dan gehoopt. Ben jij, net als wij, op zoek naar de perfecte sportsessie? Dan is actrice Natalie Portman erg inspirerend qua haar sportroutines.

Black Swan training

Voor de film Black Swan moest Natalie erg mager worden. Om zich voor te bereiden op een rol als balletdanseres volgde ze het Ballet Beautiful Program van Mary Helen Bowers (een voormalig danseres bij het New York City Ballet). Natalie bereidde zich een heel jaar voor om ballerina te spelen. Gelukkig heeft zij tot haar dertiende aan ballet gedaan, dus ervaring had zij al. Ook heeft ze in de tijd veel gezwommen.

Aankomen voor de film Mighty Thor

Voor de rol van Jane Foster in de Thor-films moest Natalie haar dieet en training routine behoorlijk omgooien. Haar werd gevraagd, om zo gespierd mogelijk te worden, vooral in haar armen. Om dat doel te bereiken trainde Natalie 10 maanden met haar trainer Naomi Pendergast. Naomi legde de focus op het opbouwen van haar arm- en buik definitie. Natalie klaagde volgens haar nooit en ging er altijd volledig voor.

Ze werkten tevens aan haar stabiliteit en behendigheid, aangezien Natalie nogal wat stunts in de film moest doen en ze ervoor wilden zorgen dat deze zo soepel mogelijk – en zonder blessures verliepen. Zij deed de meeste van de stunts in de film zelf.

Natalie Portman en haar work-outs

Haar trainingen bestonden uit veel oefeningen zoals: basic abdominal crunches, weighted overhead arm raises, dumbbell straight arm lateral raises, seated dumbbell arnold press, dumbbell bicep curl, dumbbell tricep press, planks, squat jumps, en etc. Wat cardio betreft deed zij aan boksen met de minimale rust.

Natalie Portman haar trainingen verschillen per film. Ze is hier graag flexibel in en werkt erg hard. Ze ziet er dan ook altijd schitterend en sterk uit – is natuurlijk ook wel vrij makkelijk met persoonlijke training.

Dit ontbijtje met avocadomousse wil je morgenochtend uitproberen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.