Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 14 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Netflix bevestigt een derde én vierde seizoen voor hitserie Bridgerton

Terwijl we nog met smart wachten op het tweede seizoen van Bridgerton, maakt Netflix bekend dat de serie ook een derde én vierde seizoen krijgt. De streamingdienst maakt het nieuws bekend via social media, natuurlijk in de stijl van schrijfster Lady Whistledown.

En dat is heel fijn nieuws voor de fans van de serie.

Bridgerton krijgt seizoen 3 en 4

Fans van Bridgerton wachten al sinds begin van dit jaar op nieuws over seizoen 2 van de serie, dus het komt als een verrassing dat Netflix nu al een derde en vierde seizoen bevestigt. In een notitie geschreven door Lady Whistledown wordt het nieuws op social media bekendgemaakt. “Esteemed members of the Ton, It seems we have a rather special announcement. Bridgerton shall return for seasons three and four. This author shall have to purchase more ink… Yours Truly, Lady Whistledown.”

Instagram / @bridgertonnetflix

De post heeft op Facebook al duizenden reacties van fans die hun blijdschap delen, ook worden mogelijke verhaallijnen gedeeld en is er natuurlijk ook teleurstelling door de afwezigheid van Regé-Jean Page als Simon Basset. Hij maakte eerder deze maand bekend dat hij niet te zien zou zijn in het tweede seizoen van Bridgerton.

Waar gaat Bridgerton over?

De serie vol liefde, romantiek en seks verbrak alle records op Netflix toen het in december vorig jaar verscheen op de streamingdienst. Alles wees eerder op een tweede seizoen, maar dat werd pas later door Netflix aangekondigd. De Netflix-serie is gebaseerd op de eerste acht boeken van Julia Quinn. Daarom heeft creator Chris Van Dusen genoeg materiaal voor een tweede, derde en vierde seizoen van de serie. Nu is het alleen de vraag wanneer het filmen van het tweede seizoen gaat starten.

Het eerste seizoen is geïnspireerd op Quinns eerste boek, The Duke and I, en richt zich op de relatie tussen Simon Basset en de oudste zus van Bridgerton, Daphne Bridgerton. Het tweede boek, The Viscount Who Loved Me, gaat over de meest begeerde vrijgezel van Londen, Anthony Bridgerton, en zijn relatie met een vrouw genaamd Edwina. Wij kunnen niet wachten.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.