Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 24 jul 2019
Leestijd: 1 minuut

NOOO – de serie New Girl verdwijnt officieel van Netflix

We beginnen deze ochtend met heel slecht nieuws: onze favoriete serie OOIT, New Girl, verdwijnt binnenkort van Netflix. Begin maar met bingewatchen want de serie verdwijnt ook nog eens veel sneller dan je denkt.

New Girl verdwijnt van Netflix

Aan alle goede dingen komt een eind, dat blijkt maar weer. Zo ook aan de fantastische serie New Girl. De serie is nog maar tot 31 juli (!) te kijken op de streamingdienst en daarna verdwijnen Jess, Nick, Schmidt, Cece, Winston en de rest van de squad voorgoed van Netflix.

Instagram post by NEW GIRL * Jun 23, 2018 at 6:44am UTC

9 Likes, 0 Comments – NEW GIRL (@newgirl_netflix) on Instagram

Niet expres

Dit verdrietige nieuws voelt natuurlijk mega oneerlijk, maar Netflix doet het niet express. De streamingdienst koopt namelijk rechten voor bepaalde titels, maar mogen deze titels maar voor een bepaalde tijd aanbieden. Eens in de zoveel tijd wordt deze licentie vernieuwd, maar daar hoef je niet vanuit te gaan.

Eerder verdween het eerste seizoen van New Girl al van Netflix, maar gelukkig konden we nog wel het tweede tot en met vierde seizoen van de grappige serie kijken. Nu lijkt het erop dat we voorgoed afscheid moeten nemen van de gezellige huisgenoten uit de flat en daar wordt natuurlijk niemand blij van.

Mocht je echt in een zwart gat vallen zonder de serie (same here), dan kan je een petitie tekenen om de serie terug te krijgen. Drie keer raden wat wij net dus hebben gedaan.

RTL Boulevard

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.