Emma Toussain
Emma Toussain Shopping 16 jul 2022
Leestijd: 1 minuut

New Balance introduceert de langverwachte 9060’s en ze zijn vanaf vandaag verkrijgbaar

New Balance introduceert met trots het nieuwe 9060-silhouet, een model geïnspireerd door de 99x-serie uit de vroege jaren 2000 en de ‘performance’ geschiedenis van van het merk. Sorry salaris – je wordt vandaag waarschijnlijk wéér uitgegeven. Maar dat verdien je wel, toch?

New Balance 9060

De 9060 bestaat uit bekende onderdelen van eerdere modellen en past deze opnieuw toe met een modernere en expressieve invalshoek. Het nieuwe silhouet met een verlengd N-logo, viert de technologie uit de 990-serie en hardloopschoenen zoals de 860 uit het begin van de jaren 2000. De tussenzool heeft een extravagante benadering in vergelijking met de silhouetten die hem inspireerden. Het is een bijzonder paartje en een goeie toevoeging aan je collectie.

Andere unieke ontwerpkenmerken zijn een functionele brede transparante ‘U’ aan de achterkant van de hiel, dit zorgt voor extra stabiliteit. Daarnaast zijn de badge op de tong, de diamantvormige buitenzool en een split bij de hiel typische innovatieve kenmerken van de New Balance 9060.

Deze nieuwe release is gemaakt van hoogwaardig suèdeleer en mesh voor een premium look en feel. In de loop van 2022 worden er meer kleurvariaties uitgebracht en wij kunnen niet wachten, ook al gaan we erg goed op deze combi.

De sneakers zijn te koop op de website van New Balance.

Fangirls

Dat wij wel fan zijn van een beetje New Balance in ons leven moge duidelijk zijn. Toch is het jammer dat niet elk model nog verkrijgbaar is, mede door de populariteit van de sneakers. Dus mocht je misgrijpen, hebben wij een lijstje voor je samengesteld met NB-sneakers die nog wél verkrijgbaar zijn. You’re welcome.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.